slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

WellToBe Smart hranilica za pse i macke

12.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
280
21
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

Smart Feed Setting: Automatski ulagač podržava APP za iOS i Android sisteme. Prvo povežite automatsku hranilicu za mačke na Vi-Fi, a zatim možete napraviti plan hranjenja preko aplikacije za mobilni telefon i daljinski nadgledati i hraniti svog ljubimca. Operacija je jednostavna, pored toga, plan napajanja se može podesiti ručno na fideru bez mreže.

 

Standardni kapacitet od 4L: Hranilica za kućne ljubimce od 4L može pohraniti 1,5 kg hrane za kućne ljubimce i može hraniti mačke i male pse 15 do 20 dana. Standardni kapacitet osigurava da vaš ljubimac može da jede čak i kada niste kod kuće. Više ne morate da brinete da će vaš ljubimac gladovati sam kod kuće kada ste na kratkom putovanju ili radite do kasno u noć.

 

Fleksibilno planiranje obroka: hranilica za mačke može se zakazati za do 6 obroka dnevno u zakazano vreme, a svaki obrok ima 1 do 48 porcija od 0,28 unce (oko 1/16 šolje) po obroku za 1 porciju, što može pomoći vašem ljubimcu da razviti dobru naviku u ishrani. VellToBe automatska hranilica je veoma pogodna za vlasnike kućnih ljubimaca koji vole da prave stroge planove obroka za svoje ljubimce. Uz to, vlasnici više ne moraju da brinu da će njihove slatke mačke i psi postati gojazni zbog prejedanja.

 

Podsetnik za snimanje od 10 sekundi: Sa novo ažuriranim podešavanjima snimanja, možete da snimite do 10 sekundi personalizovanih glasovnih podsetnika. Ova poruka će se reprodukovati svaki put kada se dodeli hranjenje, pozivajući vašu mačku da jede na vreme. Takođe možete isključiti zvuk diktafona da biste svom ljubimcu pružili dobar san tokom vikenda.

ID Oglasa: #150316217
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.