slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Dog trainer - Ogrlica za obuku pasa sa dva prijemnika

5.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
125
3
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo Dog trainer - Ogrlica za obuku pasa sa dva prijemnika

 

Ogrlica za obuku pasa, šok ogrlica za pse sa daljinskim upravljačem, punjiva ogrlica za pse sa 2 prijemnika, 3 režima zvučne vibracije i udarna vodootporna ogrlica za male, srednje i velike pse

 

U pakovanju :  upravljac, dva prijemnika, dva kajisa , USB kabel , nastavci , knjizica

 

Šok ogrlica za pse sa daljinskim upravljačem: Daljinski zvoni ogrlice za obuku pasa do 1000 stopa koja vam omogućava da lako trenirate svog ljubimca kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Tako da ga možete koristiti u parku, svom dvorištu, na plaži ili bilo gde drugde.
3 režima, efektivno treniranje psa: Ova šok ogrlica za pse ima 3 režima - standardni ton, nivo vibracije (1-8) i nivo šoka (1-16). Ovi režimi su dizajnirani da isprave ponašanje psa kao što je agresija, pišanje u pogrešno mesto, sedenje u pogrešno vreme, nepotrebno lajanje i druga neprikladna ponašanja.


Vodootporna ogrlica za pse i LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem: prijemnik ogrlice za obuku je vodootporan IPKS67 koji vašem ljubimcu daje više slobode tokom aktivnosti na otvorenom. A daljinski predajnik ima LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem koji vam omogućava da trenirate svog psa sve vreme.


Sistem za obuku više pasa i memorija za podešavanja: Naša ogrlica za obuku pasa ima dizajn A+B kanala, ovo može trenirati dva psa u isto vreme. Bez obzira da li imate jednog ili dva psa, lako možete da izvršite zadatak da ga dresirate sa 1 daljinski predajnik. A memorija za podešavanja olakšava rukovanje, što znači da možete da koristite ovu ogrlicu za obuku do tri različita psa sa tri različita podešavanja bez resetovanja.


Sigurnosno zaključavanje i sertifikacija tastature: Sigurnosna brava tastature je karakteristika ogrlice za pse. Štiti vašeg psa od nenamerne manipulacije. Pored toga, proizvod je prošao UL/CE/RoHS/FCC/UC38. 3/MDSD sertifikacioni test.  

ID Oglasa: #152108387
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.