slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ekstremno jak povodac za velike i jake pse

1.200 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
38
1
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 30.12.2012.
Svi oglasi

NOVO, NOVO. . .  

    SNIŽENA CENA! ! !  

EKSTREMNO JAK-NAJJAČI POVODAC NA TRŽIŠTU, KVALITETAN, NERASKIDIV, LEP, FLEKSIBILAN I UDOBAN POVODAC ZA VELIKE I JAKE PSE! ! !

   OVAKO JAK NEPOSTOJI PO PET ŠOPOVIMA, A ONI RETKI KOJI GA IMAJU GA PRODAJU PO 3000 din  i SKUPLJE OD TOGA! ! !

                    POVOLJNO! ! !

 
Povodac se može koristiti kod izuzetno jakih i velikih rasa pasa(srednje azijski ovčar, šarplaninac, cane-corso, nemačka doga, dogo argentino, kangal. . . sve vrste mastifa. . . , nemački ovčar. . . )! ! !
Povodac poseduje izuzetno jaku, masivnu i kvalitetnu vrtilicu i kopču sa ekstra jakim mehanizmom!

- IMAM GA U IZUZETNO LEPOJ MASLINASTO ZELENOJ BOJI , SKROZ CRNOJ, PRELEPOJ PLAVOJ BOJI  I CRVENOJ BOJI! ! !
 
   Dužina povodca sa sve rukohvatom i vrtilicom je oko 1.3 metra, a debljina povodca t. j. prečnik je preko 2.6 cm(sa tim što je povodac u prečniku više četvrtastog oblika što ga čini još masivnijim i jačim! ! ! ).

     POVOLJNO! ! !  


P. S. Pogledajte OCENE  KUPACA što potvrđuje ozbiljnost, kvalitet i identičnost  artikala sa slika iz ponude, a klikom na SVI OGLASI ispod moji podataka. . . pogledajte moje ostale oglase i veći izbor kvalitetnih, a jako povoljnih artikala! ! !
P. S. UKOLIKO POSLE ODREĐENOG VREMENA VIŠE NE MOŽETE NAĆI NEKI OD MOJIH OGLASA. . . TO ZNAČI DA SAM GA OBNOVIO. . . PA GA POTRAŽITE NA NOVIJIM STRANICAMA! ! !

ID Oglasa: #164124176
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.