slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Grudni pojas za psa izuzetno jak julius police k9 grudnjak

800 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
305
14
pre 13 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lumax Shop✅----Viber0628876506
Član od 12.09.2020.
Svi oglasi
iMAM NA STANJU 

( M ) veličine  crna crvena plava zelena
Cena = 800din 
 (  Pogodna težina za kućne ljubimce  13-20kg  )



( L ) veličine boje im  crna crvena plava zelena narandjasta i maskirna 
Cena =1000din   
(  Pogodna težina za kućne ljubimce  19-25kg  )



( XL ) veličine boje crna plava crven
Cena =   1200din
(  Pogodna težina za kućne ljubimce  25-35kg  )


DIZAJNIRAN DA IMA BOLJU KONTROLU - D-prsten od nehrđajućeg čelika za teške uvjete rada dodaje snagu i omogućuje točku pričvršćivanja vašeg povodca ili identifikacijske oznake.   Osjetite dodatnu kontrolu dok hvatate najlonsku ručku.   Sada možete vezati svoj sigurnosni pojas kako biste pričvrstili svog psa dok se vozi automobilom.
 NEKA SVIJET OBAZNA STATUS VAŠEG PSA - 2 reflektirajuća Police K9 flastera sa svake strane s čičak podlogom omogućuju vam da ih lako uklonite i zamijenite drugim flasterima kada mijenjate status svog psa.   Zbog reflektirajuće prirode također pomaže zaštititi vas i vašeg psa noću.
 NE BRINITE O STAVANJU - Prilagodive naramenice za prsa i trbuh, kopča za brzo otpuštanje pružaju vašem najboljem prijatelju prilagođeno pristajanje i olakšavaju obuvanje i skidanje.   Ploča za prsa sprječava klizanje prsluka s jedne na drugu stranu koja se također može ukloniti.
 ZAUVIJEK ČUVA NOVI IZGLED - Vodootporni najlon omogućuje lako pranje i brzo sušenje nakon aktivnosti u vodi.   Čim izgleda prljavo, samo ga operite da opet ima potpuno novi izgled umjesto da kupujete novi!
 UDOBNOST VAŠEG PSA NAŠ JE PRIORITET - Mekana mrežasta podstava s unutarnjom podstavom od neoprena na donjoj strani pruža hladnu udobnost i čini je izdržljivom i prozračnom tkaninom.   Dok je u pokretu, pas obično pati zbog reakcije na toplinu, pa je ova značajka velika blagodat!   Također smanjuje abraziju dok eliminira habanje i pruža dodatno ojačanje.
ID Oglasa: #153451697
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.