slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Catit Cabrio transporter za mačke, plavo/siva, 51x33x35 cm

7.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
42
2
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Prostran transporter za mačke sa sa svih strana pristupnim vratima
Catit Cabrio transporter za mačke je savršen za mačke koje ne vole putovanja. Kao dodatak tome da se transporter zgono otvara sa svih strana, kako bi se vaša mačka osećala manje zbijeno. siguran sistem zaključavanja jednom rukom čini unošenje i vađenje vaše mačke lakim kao pero.  Štaviše, transporter je dobro provetren i udobno prostran za opuštena putovanja sa vašom mačkom.

Putovanje i boravak prilagođen mačkama
Catit Cabrio transporten napravljen je za sigurnost i udobnost vaše mačke u pokretu.   Na primer, dizajniran je da specifično uključuje mnoge karakteristike za udoban put ili ostanak preko noći kod veterinara.   Kao rezultat toga, pametan i prostran dizajn ovog transportera za mačke pomaže da putovanja i svi trenuci između budu prijatniji za vas i vašu mačku. Pošto sve usluge javnog prevoza imaju različite zahteve prevoznika, obavezno proverite detalje pre putovanja sa svojom mačkom.

1. Prostrani 360° pristupačan transporter sa sistemom zaključavanja jednom rukom
Jedinstveni dizajn Catit Carbio transportera pruža  360° dostupnost, što znači da možete mnogo lakše uneti mačku u transporter i prići joj sa svake strane. prednja vrata imaju siguran mehanizam zaključavanja kojim možete upravljati jednom rukom, što je zgodno kada ste sami sa energičnom mačkom.

Catit Cabrio-ov jedinstveni prilaz sa svih strana
Vrh se otvara na obe strane, tako da možete staviti svoju mačku pravo u  Catit Cabrio transporter dok su prednja vrata zatvorena. Ostavljajući jednu stranu zatvorenom, svoju mačku možete staviti u transporter bilo sa leve ili desne strane.
Ako vaša mačka ima opušten stav prema trasnporterima, jednostavno otvorite ulazna vrata i pustite je da uđe. Prednja vrata takođe imaju integrisanu petlju za katance (katanac nije uključen)

2. Catit Cabrio sa ekskluzivnim karakteristikama za optimalnu udobnost, negu i sigurnost
Umetnite udoban jastuk ili podlogu u transporter i dobićete savršeno udoban krevet za mačku daleko od kuće. Da li vaša mačka voli užinu ili piće? Ovaj nosač ima ugrađena zgodna vrata za hranjenje, koja su savršena za duža putovanja ili posete veterinaru

KARAKTERISTIKA HRANJENJA
Činije za hranu koje se vade
Praktična vrata za sa  činijama na prednjoj strani nosača omogućavaju vam da lako ubacite svojoj mački poslasticu ili ubacite hranu i vodu bez potrebe da potpuno otvorite vrata i rizikujete da pobegne. Ovo čini obroke mnogo prijatnijim i manje stresnim i za vas i za vašu mačku.

HIGIJENSKA KARAKTERISTIKA
Protivklizno dno sa olukom
Catit Cabrio transporter ima poseban ugrađeni oluk za prikupljanje slučajnog otpada, kao što je urin ili prosuta hrana za mačke. Pod otporan na klizanje takođe sprečava klizanje vaše mačke tokom transporta.
VENTILACIJA
Transporter za mačke sa izuzetnim protokom vazduha i vratima kroz koja možete videti 
Prednja, gornja i donja ventilacija obezbeđuju optimalan protok vazduha kako bi vaša mačka bila opuštenija dok putuje u Cabrio transporteru. Zahvaljujući providnim ulaznim vratima, vaša mačka se ne oseća zarobljeno i može da vidi okolinu; a i vi ih možete ih proveriti.

3.  Veliki nosač za mačke sa jakom ručkom i trakom za nošenje za lako putovanje
Vežite se za putovanja automobilom
Catit Cabrio trasnporter se može pričvrstiti u automobilu vezivanjem konvencionalnih sigurnosnih pojaseva kroz gornju ručku.
Ugrađena ručka sa trakom za nošenje
Uključena traka za nošenje nudi dodatnu udobnost nošenja. Uhvatite integrisanu gornju ručku kako biste stabilizovali nosač tokom hodanja.

Specifikacija
Proizvod Catit Cabrio  Blue-Gray – #41372
Dimenzije 51 D x 33 Š x 35 V cm/ 20 x 13 x 13.75 in 
Pogodno za mačke
MAX. visina*  35 cm (13.75 in)
MAX. težina  11,3 kg (25 lbs)
(*Izmereno od vrha glave mačke do dna prednjih šapa. Uvek se uverite da ima dovoljno mesta u nosaču da vaša mačka može da ustane. )
Karakteristike proizvoda
Dizajn dostupan  360° sa mehanizmom za zaključavanje jednom rukom
Prednja, gornja i donja ventilacija za optimalan protok vazduha
Činije za hranu i vodu koje se vade
Dno otporno na klizanje sa olukom
Prozirna ulazna vrata sa integrisanom petljom za katanac (nije uključen)
Integrisana ručka za stabilizaciju tokom nošenja
Uključuje traku za nošenje
Može se pričvrstiti u automobilu sigurnosnim pojasom
Pre putovanja proverite specifične zahteve kod lokalne službe javnog prevoza ili avio kompanije

ID Oglasa: #161745772
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.