slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Transporter ranac za mace

4.499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
136
2
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Došlo je vreme da Vaša maca poseti veterinara? Putovanje do veterinarske ambulante je veoma naporno i stresno za Vašeg malog prijatelja? Predstavljamo Vam fantastičan transporter u obliku ranca koji će pružiti sigurnost Vašem ljubincu.

Klasični transporteri su veoma neprijatni za vašeg ljubimca, imaju osecaj da su daleko od Vas što im stvara strah. Sa našim rancem Vaš mali prijatelj će osetiti Vašu bliskost možete je nositi ispred Vas ili na leđima.

Posebnim ga čini providan deo sa prednje strane, pažljivo dizajniran tako da obezvedi macama mogućnost razgledanja okoline i zadovoljiti njihovu radoznalost. Setnja u našem transporteru će biti prava izviđačka avantura za Vašeg malog prijatelja.

Pored glavnog velikog otvora ranac poseduje i mali otvor sa strane, mace vole da se provlače tako da će im mala vratanca biti itekako zanimljiva. Ali ni to nije sve, tokom dugih setnji ono što je neophodno je naravno voda, naš ranac poseduje i držac za flašicu vode.

Karakteristike:

  • Napravljen od izdržljivog materijala
  • Idealan je za odlazak kod veterinara, šetnju, kupovinu, izlet
  • Pruža osecaj bliskosti sa vlasnikom
  • Omogućava macama razgledanje okoline
  • Poseduje male rupice za cirkulaciju vazduha
  • Sadrži džepić za odlaganje flašice za vodu
ID Oglasa: #155548469
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.