slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Transporter za kucne ljubimce

1.290 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Auto sedište za ljubimce je pravo rešenje za one koji žele da svojim četvoronožnim prijateljima pruže maksimalan komfor i bezbednost tokom putovanja automobilom. Sa jednostavnim dizajnom i lakoćom rastavljanja. Ovo sedište se može pričvrstiti na prednje ili zadnje sedište automobil. Omogućava vašem ljubimcu da udobno putuje sa vama. Sigurnosni pojas se pričvršćuje za ogrlicu ili pojas, što sprečava kretanje ljubimca po vozilu i čuva čistoću unutrašnjosti automobila. Dvostrani jastučići nude udobnost u putovanju, a sa praktičnim džepovima za odlaganje stvari. Auto sedište je savršeno za one koji žele da svojim ljubimcima pruže maksimalnu zaštitu i udobnost tokom putovanja. Ova auto sedišta za ljubimce su takođe idealni za one koji žele da putuju sa svojim ljubimcem, bez brige o njegovom bezbednosti i udobnosti. Takođe, sedište će i Vaš automobil zaštititi od nereda koji mogu napraviti vaši četvoronožni prijatelji. Ukoliko tražite pouzdano i praktično rešenje za putovanja sa vašim ljubimcem, auto sedište za ljubimce je pravi izbor za Vas. Ne brinite više ako vaš ljubimac sklizne ili padne sa sedišta kada ga povedete u vožnju automobilom. Auto sedište za ljubimce je dizajnirano tako da vašeg ljubimca drži na mestu i omogućava mu da se oseća udobno tokom putovanja. Jednostavno zakačite potporno sedište za zadnji suvozačev bočni jastuk i postavite svog psa udobno na njegovu stolicu. Prednji odeljak sa patentnim zatvaračem čini putovanje još lakšim i omogućava vam da svoje omiljene poslastice i igračke ponesete svojim kućnim ljubimcima. Karakteristike: Dimenzije: 33 x 26 x 20cm Istovremeno može da služi kao torba za nošenje kućnih ljubimaca Odličan material, čvrsti držači, učiniće da vaši ljubici budu bezbedni I da se osećaju udobno tokom vožnje

ID Oglasa: #165866804
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.