slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Inkubator 49 sistema za navodnjavanje jaja potpuno automatsk

650 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.662
12
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Potpuno automatski inkubator iz Borotto čini da se vaša živina izleže Ako želite da uzgajate živinu, verujte inkubatoru REAL 49 AUTOMATIC + SIRIO HUMIDITI iz borotto. Inkubator za poljoprivredne potrebe ima robusno plastično kućište u kojem možete inkubirati do 49 kokošijih ili 196 prepeličijih jaja ili jaja slične veličine. Pravo podešavanje u potpuno automatskom inkubatoru za svaku živinu Kontrola temperature je najvažniji deo procesa inkubacije. Pomoću kontrolne table sa LED displejom možete podesiti temperaturu u opsegu od 30 - 40 ° C u inkubatoru za piliće na jednu decimalu. Zahvaljujući PID kontroli, podešena vrednost se održava konstantnom čak i ako se temperatura okoline u inkubatoru promeni, što obezbeđuje dobar razvoj embriona sa većom stopom izleganja. Unutrašnju ventilaciju sprovodi ventilator niske buke koji uvlači vazduh odozdo, a zatim ga transportuje do bočnih zidova. Zahvaljujući aerodinamičkom dizajnu, garantovana je ravnomerna distribucija temperature i vlage unutar inkubatora. Automatski inkubator za piliće obezbeđuje da se inkubirana jaja potpuno automatski okreću tokom cele faze inkubacije preko specifičnog mikroprocesora. Vremenski intervali i stepeni nagiba se neprekidno menjaju i uvek variraju na različite načine – baš kao što se to dešava u prirodi tokom inkubacije u gnezdu. Pošto je ovaj uređaj u stalnom kontaktu sa vodom tokom procesa inkubacije, veliki značaj pridaje se bezbednosti. Inkubator ima klasu zaštite IPKS4. Vlažnost se može uneti preko intuitivnog LED displeja. Automatski sistem za zalivanje ima senzor sa tačnošću od +/- 1% i snabdeva vodom unutrašnjost inkubatora kada je to potrebno, čime se stabilizuje nivo vlage za optimizovanu stopu vađenja. Zahvaljujući vertikalnom rasporedu jaja koja štede prostor i dva velika prozora za gledanje, zbog kojih je nepotrebno otvarati inkubator radi provere, ovaj model radi posebno efikasno. Sa snagom od 150 V, potrošnja energije i povezani troškovi ostaju trajno niski.

 

Detalji o proizvodu: 49 jaja/196 malih jaja LED kontrolna tabla potpuno automatski sistem za vlaženje 150V Kratke informacije: prostran – za do 49 kokošijih ili 196 prepečijih jaja jednostavna – jasna kontrolna tabla sa LED displejom profesionalni - automatski inkubator prirodno okreće jaja Pogodan - inteligentni sistem zalivanja održava nivo vlage stabilnim sa apsolutnom preciznošću Efikasan - sa izlazom od 150 V ekonomičan u potrošnji energije

ID Oglasa: #142850383
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.