slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Lux kućica za hrčka, miša, patuljastog ježa, iguanu, zmiju

4.500 dinFiksno

Beograd | Vračar
Korišćeno
Dostupno odmah
213
5
pre 2 dana
Nemanja
Član od 08.07.2019.

Luksuzna kucica / terarijum za vaseg malog krznenog ljubimca (hrčka, miša ili patuljastog ježa), pogodna i za iguanu ili zmiju
Dimenzije - 
Sirina: 80cm
Visina: 46cm
Dubina: 40cm
Kucica je visokog kvaliteta kao sto se vidi na slikama, drvena sa staklenim vratima i prozorima sa obe strane kucice. Kucica ima prikljucak za sijalicu sa prekidacem (ukoliko je vasem ljubimcu potrebam dodatni izvor grejanja ili osvetljenja) i ventilacioni otvor (takodje vidljivo na slikama).
Uz kucicu gratis ide sve na slici: Tocak za vaseg ljubimca precnika 30cm (star mesec dana, kostao je oko 3000 dinara, treba ga ocistiti), "My sweet home" plasticna kucica, dekorativne slicice sa "renesansnim" ramovima (moguce je zameniti slicice u ramovima), mini lezaljka i mini wc solja za dekoraciju (videti na slikama) 
Ne saljem postom ili kuririma zbog staklenih delova i ocigledne lomljivosti.
Moguce iskljucivo licno preuzimanje u Beogradu (Vracar) sto omogucava i da se licno uverite u kvalitet proizvoda pri preuzimanju istog.  
Za sve ostale detalje kontaktirajte me ovde putem poruka.
Sracna kupovina.

ID Oglasa: #163213753
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.