slika
slika
1 od 2

Ovlaživač za terarijum EXO TERRA Monsoon Solo II

6.750 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
58
4
pre 13 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Saša
Član od 21.10.2011.
 Korišćeno u odličnom stanju, slike šaljem na zahtev.

MONSOON SOLO II
Programabilni sistem zamagljivanja
Programabilna jedinica za raspršivanje za terarijume i staklenike
Jednostavan za povezivanje i instalaciju
Jaka pumpa za vodu od 2,5 BAR / 36,25 PSI
Fleksibilna mlaznica za prskanje (do 2) može se usmjeriti u bilo kojem smjeru
Polieterske cijevi otporne na pritisak i konektori otporni na curenje
Rezervoar od 1,5 litara (0,40 galona).
Lako se puni
Exo Terra® Monsoon SOLO II je programabilni sistem zamagljivanja pogodan za sve vrste terarija i staklenika. Pomaže u održavanju optimalne vlažnosti stvarajući finu maglu u programiranim intervalima, čije trajanje i učestalost se mogu lako podesiti ovisno o vrsti životinje ili biljke smještene. Često zamagljivanje pomaže u stimulaciji ponašanja pri razmnožavanju i neophodno je za smještaj živih tropskih biljaka kao što su bromelije, orhideje, mahovine itd.

Sistem se može programirati da zamagljuje više puta u ciklusu od 24 sata, sa trajanjem prskanja u rasponu od 2 sekunde do 2 minute. Rezervoar od 1,5 litara (0,40 galona) osigurava neprekidan rad nekoliko dana bez potrebe za dopunom (idealno za odmor! ), a rezervoar se može lako dopuniti bez potrebe za deinstaliranjem cijelog sistema.

Exo Terra Monsoon SOLO II dolazi sa 1 mlaznicom koja se lako instalira, ali sistem se može proširiti da primi do 2 mlaznice, što ga čini idealnim za do 2 terarijuma. (Imajte na umu da će svaka dodatna mlaznica rezultirati manjim performansama svake instalirane mlaznice. ) Maglica koju proizvode ove posebno dizajnirane mlaznice je izuzetno fina, stvarajući efekat poput magle u terariju ili stakleniku, a ekstra dugačka cijev omogućava da sakrijete jedinicu u skladištu ili ispod terarija u ormariću.
ID Oglasa: #162060929
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.