slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

2 predivna macka, Zule i Dragutin, traze novi dom

Besplatno

Beograd
Dostupno odmah
93
0
pre 12 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Svetlana
Član od 24.03.2024.
Svi oglasi

Ovi preumiljati i prezabavni decaci imaju oko 2 godine, kastrirani su, uredno vakcinisani, nauceni na zivot unutra. Nazalost par koji ih je usvojio se seli u inostranstvo i teska srca moraju da ih poklone, oni su najdivniji par macaka koje mozete da zamislite, nerazdvijni su i jako bismo voleli da im nadjemo zajednicki dom.

 

Dve mace nisu veca obaveza od jedne (sem finansijski), a zapravo je mnogo lakse drzati ih u paru jer tako nisu usamljeni kad niste tu, ne traze svu paznju od vas, vec su navikli jedan na drugog i brzo ce se prilagodite na novi dom. Takodje to sto nisu vise macici i sto su kastrirani je  velika prednost jer nisu hiperaktivni, ne prave haos po stanu, a opet mlade su mace koje su zabavne i koje ce dugo poziveti.

 

Zule je karakterno malo povuceniji, a Dragutin je harambasa i Zuletov brat zastitnik. Njihova medjusobna ljubav je velika, a slike sve govore kakva je milina gledati ih zajedno. S druge strane obojica su jako umiljati, nemaju trunku agresije u sebi, pametne su mace i brzo ce vas zavoleti, a i vi njih. Ja sam sigurna ko ih uzme da se nece pokajati i da ce uzivati sa njima kao sto su i dosadasnji vlasnici.

 

Trazimo im dom u stanu bez izlaska napolje, sa komarnicima na prozorima. Prevoz obezbedjen za Beograd, Novi Sad i Pancevo. Kontakt Zeljka 0606793990

ID Oglasa: #166153862
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.