slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Pas i Kućica NA POKLON

Besplatno

Beograd
431
2
pre 6 dana
Maja
Član od 28.07.2017.
Svi oglasi

Pas mesanac u tipu lovackog psa, mužjak star oko 11 meseci na poklon. Uz psa idu i krevetić za stan i potpuno nova kućica za dvorište. Pas posjeduje pasoš i čip, potpuno zdrav i veterinarski zbrinut, vakcinisan, redovno dobija sve potrebne zaštite. Ima higijenske navike,   izuzetno vesele naravi, umiljat, socijalizivan, voli i slaže se sa drugim psima, ljudima i decom. Ima prelepu tigrastu saru. Mi smo ga zbrinuli do udomljavanja a ne možemo da ga zadržimo jer ga stariji pas ne prihvata.

 

Ukoliko vam je potreban drug za šetnje, decu igru ili jednostavno veselo društvo ovo je Pas za vas. Naviknut je na život u stanu a može i dvorište ISKLJUČIVO odgovornim vlasnicima i ljubiteljima životinja.  

ID Oglasa: #165078603
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.