slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Norveski Domaci "Fensi" Pacovi NOVE REZERVACIJE :)

5.000 din

Novi Sad
Dostupno odmah
16.022
145
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pink_Tails_Rattery
Član od 14.03.2020.
Svi oglasi
_Nove rezervacije, nova tura za oko 10ak dana : )



    Cena je za par : )
NAPOMENA, KONTAKT PRVO KP, BEZ IZUZETKA, AKO NEMATE NALOG, ISKLJUCIVO SMS/WHATSAPP/VIBER
A Ako vam na profilu nema mesta, ocena i broja telefona, NE ODGOVARAMO

Nove rezervacijeeee. . . .

Klasican par pacova bez biranja i hendlovanja je 4000 rsd, a a biranje pola je cena 5000 rsd. A  boja 5000 , a ako hocete vec hendlovane i naucene od 3 meseca, cena 7000 ili ne hendlovane od mesec dana 4000rsd, za decu ispod 12 godina prodajemo iskljucivo hendlovane

 Ukratko objasnjenje, mi nikad ne znamo koliko ce biti zenki, koliko muzjaka a tek ne znamo koje ce boje biti.  
A ako zelite neku boju po zelji, morate razumeti da mi moramo imati 20 legla minimum da bi se dobilo to sto trazite a to uopste nije prosto. Hvala vam na razumevanju

SRECNOOOOO





Ako Vi, ili Vaše dete želite kućnog ljubimca koji ne zahteva mnogo prostora, ne pravi buku, raduje vam se kada dodjete kući, i može naučiti preko 500 različitih trikova onda ste na pravom mestu! ! !

   Norveški domaci "fensi" pacov, jedan od najpopularnijih ljubimaca u Ujedinjenom Kraljevstvu i severnom delu Evrope dolazi baš kod nas! !

Idealan kućni ljubimac za svakoga, pogotovu za decu i studente koji nemaju uslova za psa, macku ili slicno

  Ovaj pacov ima karakter i odanost psa, a higijenu i razigranost mačke za razliku od svih ostalih glodara i sitnih životinja kao što su hrčci, leminzi, morski prasići i zečevi i td.  

Norveški pacovi NE UJEDAJU svog vlasnika kao ostali glodari. Izuzetno su društveni, pitomi i prenaglašeno inteligentniji od ostalih glodara, vole da se igraju sa ljudima i da provedu svaki momenat sa vama, raduju se kad dodjete kući, tužni su kad odete : (

Hrane se semenkama, voćem, povrćem, sirovim i obradjenim mesom, kao i komadićima soje, sira ili bilo koje hrane koje imate u frizideru kao sto su salamica, čajna, viršlica i slično.

  Naši pacovi su hranjeni hranom za pacove renomiranog brenda -Versele Laga-, visokokvalitetnoj hrani i mesu za pse, tako da je zdravlje naših glodara zagarantovano.
Selektivno su pareni i garantujemo odličan temperament.

Ovi pacovi traže kad su gladni, kolonijalni su, razgovaraju medjusobno, i nikad se ne tuku izmedju sebe, igraju se sa vama, jure se kao dečica, slobodno se mogu puštati iz kaveza po krevetu, ne beže i uvek se vraćaju u svoj kavez  gde ih budete čuvali.

Možete i doći i uveriti se u sve što smo napisali

Svi roditelji su iz našeg ličnog vlasništva i cuvani su perfektno

PRODAJU SE ISKLJUCIVO U PARU.

PORED SVEGA PRAVIMO KAVEZE OD DRVETA KAKVE GOD ZAMISLITE, SA NETA, STILSKE, VINTAGE, SAMO NADJITE SLIKU, NACRTAJTE ILI STA GOD, I MI CEMO TO REALIZOVATI ; ) 


Za sve pacove ide rezervacija uplatom na racun CELOKUPNA UPLATA(ZBOG NEOZBILJNOSTI)
Od opreme samo drveni kavezi i pojilice

  Najbolje je lično ali, može i slanje uz prethodni dogovor i to samo veci gradovi, ili, relacije gde voze preko aplikacije Blablacar-a I TO GDE CETEVIAKLJUCIVO VI ORGANIZOVATI PREVOZ

PRVO KONTAKT KP , a ljudima bez imena, brojeva i mesta ne odgovaramo na poruke.  


Srećnoooo 7
ID Oglasa: #131302418
Informacije
Napomena: Slanje je moguce nakon uplate na racun, rezervacija se vrsi iskljucivo uz avans od 2000 dinara, a za zivotinje 50% od cene,   ako stoji da je cena fixna, onda je fixna, a ako nije naznaceno onda je moguca korekcija. Nalazenje licno iskljucivo na mojoj adresi jer nemam vremena zbog posla.



  
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.