slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

3 U 1 Električna četkica za zube

2.290 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Uklonite naslage kamenca i plaka sa zuba uz našu ultrazvučnu četkicu za zube! Konačno, četkica za zube koja uklanja ne samo plak i nečistoće, već i naslage kamenca! Naša 3 U 1 Električna četkica za zube sa dodacima je savršen izbor za sve koji žele blistavo čiste i bele zube bez odlaska stomatologu. Sa ergonomskim dizajnom i potpuno vodootpornim kućištem, ova četkica će vam omogućiti temeljno čišćenje i sprečiti bolesti desni. Karakteristike: Temeljno uklanja kamenac Bezbedan za upotrebu Potpuno bežično Sprečava bolesti desni Ergonomski dizajniran i potpuno vodootporan Ultrazvučni čistač koji temeljno uklanja naslage kamenca i plaka sa vaših zuba Uz našu četkicu za zube, dobićete i dodatke koji će vaše iskustvo čišćenja učiniti još boljim. Zahvaljujući posebnom dizajnu glave, moći ćete da dosegnete čak i najskrovitije delove usne duplje i tako uklonite sve nečistoće. Ova četkica ima i više režima rada, pa ćete moći da prilagodite intenzitet čišćenja svojim potrebama. Pored toga, naša četkica za zube sa dodacima je potpuno bežična, što znači da vam neće smetati nepotrebni kablovi i žice. Slobodno je nosite sa sobom i koristite gde god vam je potrebna. Baterija četkice je izuzetno izdržljiva i moći ćete da je koristite nekoliko dana pre nego što je potrebno ponovo napuniti. Svakodnevno korišćenje naše četkice za zube sa dodacima će vam pomoći da održite zube zdravim i lepim. Redovno čišćenje zuba pomaže u sprečavanju nastanka bolesti desni, a uklanjanje naslaga kamenca čuva zube od propadanja i obezbeđuje da budu svetli i sjajni. Naručite svoju 3 U 1 Električnu četkicu za zube sa dodacima već danas i uživajte u potpunoj slobodi bez žica i kablova! Vaši zubi će vam biti zahvalni!

ID Oglasa: #165866507
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.