slika
slika
slika
1 od 3

AUTOMATSKI DOZATOR SAPUNA sa senzorom ZA POKRET . Cena: 1900

1.900 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
11
0
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi
AUTOMATSKI DOZATOR SAPUNA SA SENZOROM ZA POKRET . Cena: 1900din Novi dispenzer sapuna sa infracrvenim senzorom; . 3 MODA • idealna za svako domaćinstvo; . Dispenzer sa ugrađenim preciznim infracrvenim senzorom i autmatskim dozatorom sapuna; . Način korišćenja: Samo trebate staviti ruke ispod infracrvenog senzora , on će automatski raspršiti penu u roku od 0,5 sekundi , bez dodira , na NAJHIGIJENSKIJI način učiniće vaš život lakšim i zdravijim. . Novoj verziji automatskog dozatora sapuna za ruke treba samo jedan gumb, pritisnite gumb koji će se raspršivač uključiti nakon toga samo stavite ruku pod senzor i automatski će se raspršiti pjena. Tako jednostavan za upotrebu i pranje, štedi sapun! Nema komplikovanih uputstava, samo umetnite 3 AA baterije, ulijte sapun i malo vode(omer 1:3), mala zapremina, zauzima vrlo malo prostora, jednostavan je za upotrebu, možete ga premestiti bilo gde, dobro za kupatilo i kuhinju SPECIFIKACIJE: IPX4 CERTIFIKACIJA; 2 Nacina disperzije: - 1.0 - 1.5 grama; 1 taster za sve i paljenje i doziranje; Masa : 400 grama; Materijal ABS plastika; Snaga 6 W; IPX3 Certifikacija; Napajanje 4.5 V 3x AA Baterije; 0.25 Sekundi za penu; Ultra tihi način rada. (sd3)
ID Oglasa: #163443831
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.