slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Dozator sapuna i sundjer

599 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nino
Član od 16.04.2020.
Svi oglasi

Samo jedan lagani pritisak, može automatski dozirati pjenasti sapun. Njima možete upravljati jednom rukom, ne samo brzo i efikasno, već i uštedeći vreme i trud.
JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE I OTKLOPLJENOST - Dizajn drenažnog sloja pod nagnutim uglom je pogodan za odvodnjavanje sunđera. Dno sloja je šuplje i otporno na curenje, što je pogodno za skladištenje preostale tečnosti. Prilikom čišćenja potrebno je samo izvaditi drenažni sloj i izliti tečnost unutra za čišćenje.
ČVRSTO IZRAĐEN - Dozator sapuna za sudove za kuhinju je napravljen od visokokvalitetnog ABS-a koji je mnogo jači i izdržljiviji od jeftinog plastičnog dozatora tečnosti za sudove. Prozirni dizajn kutije za sapun koji je lakše proveriti preostalu količinu sapuna. Dno ima gumeni čep tako da ne morate da brinete da će se pomerati dok ga pumpate.

 

Čišćenje posuđa će biti mnogo brže sa ovom pumpom za sapun i sunđerom.
Napunite ga svojim omiljenim sapunom za suđe, a zatim upotrebite priloženi sunđer da pritisnete pumpu, koja dozira savršenu količinu sapuna za sudove na sunđer.
Kada vam zatreba više, samo ponovo pumpajte za još jednu dozu sapuna.
Nema više zaustavljanja da zgrabite bocu sapuna. Bilo koji drugi sunđer ili riba će takođe raditi sa njim!
INSTANT 2-U1 DISPENSER + Caddi, 1 RUČNA KONTROLA, KOMPAKTNA ORGANIZACIJA: Dozator za sudoper sa pričvršćenim kućištem drži sunđere,
podloške, krpe, jastučići za ribanje na jednom pogodnom mestu, a da pritom ne ostavljaju vodu na kuhinjskim pultovima.
PRECIZNO DOZIRANJE BEZ MUKA I VELIKI KAPACITET: Nanesite savršenu količinu sapuna na sunđer, izuzetno jednostavan za upotrebu.
RAZNOVRSNA UPOTREBA - Najbolje za dom, školu, kancelariju, bolnicu, hotel, restoran, fabrike, aerodrom, benzinsku pumpu i tako dalje. Idealno za komercijalna i javna mesta.

Karakteristike:
Veličina: 10*14*8,5 cm
Materijal: ABS.

ID Oglasa: #166134215
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.