slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Kutija za kremu sa pumpicom 50g

1.699 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
91
1
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam inovativnu kutiju za kremu sa pumpicom - savršen način da Vaša omiljena krema bude lako dostupna i praktična za upotrebu.

 

Kutija je moderno dizajnirana i funkcionalna, pružajući Vam jednostavan način da dozirate tačnu količinu kreme bez muke. Sa samo jednim pritiskom na pumpicu, dobićete ravnomerno raspoređenu količinu kreme, bez mrlja. Ova kutijica je idealna za sve vrste krema i losiona, bilo da se radi o vašoj dnevnoj kremi ili kupki, šamponu. Zahvaljujući praktičnoj pumpici, nećete morati da se borite sa otvaranjem i zatvaranjem teglice, niti da koristite prste za doziranje kreme, samo jednostavno pritisnite pumpicu kako bi izašla krema.  

 

Kutijica za kremu sa pumpicom je takođe izuzetno higijenska opcija, pogotovo ako kremu koristi cela porodica, bez potrebe za stalnim otvaranjem poklopca, održava se svežina i kvalitet proizvoda. Ovo je posebno važno ako koristite kreme sa aktivnim sastojcima koji zahtevaju posebnu pažnju prilikom čuvanja i upotrebe.  

 

Dozer za kremu je kompaktnog dizajna, lak za nošenje, što ga čini savršenom opcijom za putovanja ili za korišćenje na poslu. Staće u svaku torbicu, neka Vam omiljena krema bude uvek pri ruci.


Karakteristike:

  • Idealno za kreme, losione, šampon, kupku
  • Savršeno za putovanja
  • Higijenski proizvod
  • Jednostavna upotreba i doziranje količine
  • Kompaktan dizajn
  • Čuva svežinu proizvoda
  • Poklopac štiti od prosipanja
  • Dostupna kutija u beloj boji
ID Oglasa: #155624832
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.