slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Podesivi rezač sapuna Žičani rezač sapuna

660 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
820
5
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
Multibar rezač sapuna: Naš rezač sapuna menja igru! Spremite se da svaki put isečete 1-15 ravnomernih, savršenih šipki. Pravi višestruke brze, glatke rezove sa jednom drškom. Sa ovim efikasnim proizvodom, možete uštedeti toliko vremena i uživati u više zabave ručno rađene. Podesiva širina sečenja: Ako želite da isečete različite debljine sapuna, ova mašina za sečenje žice za sapun radi posao. Sa jasnim očitavanjem skale, možete podesiti širinu sečenja na 0,8 "/2cm, 1" / 2,5cm ili 1,2"/3cm. Imajte na umu da su njene mere u centimetrima. SUS304 Oštre žice: Rezač sapuna ima 304 žice od nerđajućeg čelika za brzo i uredno sečenje. Možete jednostavno očistiti pramenove između vekni i ne završiti sa grubim mrljama na ivicama. Ne blokirajte potencijal svog sapuna. Isecite ga u oblik i pokažite svetu svoju kreaciju. Kompletan i spreman za upotrebu: Ovaj rezač sapuna stiže potpuno sastavljen i spreman za upotrebu. Jednostavan je za upotrebu i prijateljski alat za početnike u pravljenju sapuna. Takođe nudimo pet zamenskih žica i tri alata za podešavanje za vašu udobnost. Počnite da pravite sapun kao nikada ranije i eksperimentišite dok ne pronađete savršenstvo. Ručno rađena zabava: Bilo da ste ručno rađeni amater ili serijski proizvođač sapuna, naš višestruki rezač sapuna je idealan pomoćnik. Osim za rezanje sapuna, može se koristiti i za sečenje sveća, hleba, sira, čokolade, putera i drugo.


Specifikacije Model: 15 * 16 * 6 Količina sečenja: 1-15 bara Podesiva širina sečenja: 0,8 "/ 2 cm; 1" / 2,5 cm; 1,2 "/ 3 cm Materijal žice: nerđajući čelik 304 Materijali tela: nerđajući čelik + plastika Dimenzije proizvoda (D k Š k V): 17 "k 11" k 3" / 43,2 k 27,9 k 7,6 cm Težina proizvoda: 17,2 lbs / 7,8 kg
ID Oglasa: #141608859
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.