slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Set drzac za cetkice i dozer za pastu za zube

799 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
116
3
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Makishop011 0641846154
Član od 01.05.2021.
Svi oglasi
2 u 1 zidni držač četkice za zube Automatski dozator paste za zube bez rupa Zidni stalak za pastu za zube Isceđivač paste za zube Karakteristike:

Dozator paste za zube i integrisani držač četkice za zube poboljšali su udobnost i osećaj za tehnologiju. Može dobro da istisne pastu za zube i više ne troši pastu za zube
Automatski dozator paste za zube usvaja tehnologiju vakuuma, ispumpava poslednju kap paste za zube i izbegava direktan dodir, ostanite ekonomični i higijenski.
Lako možete ukloniti poklopac da biste zamenili pastu za zube i sredstvo za čišćenje, kada je poklopac postavljen, neće automatski pasti.
Napravljen od visokokvalitetnog i ekološkog ABS materijala. Netoksičan, bez mirisa, bezbedan, zdrav, pogodan za korisnike svih uzrasta, vodootporan i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu Montaža bez oštećenja, alati nisu potrebni, bez bušenja rupa, bez lepljivih ostataka; Proizvod je pričvršćen bez nalepnica bez tragova, suspenzija usisnog zida, štiti zid bez ostavljanja tragova, štedi prostor u kupatilu. Pogodno za porodičnu upotrebu, ne samo dobrog izgleda već i veoma čistog.
Higijenski je i pogodan, odgovara za kuhinju, kupatilo, hotel i tako dalje.
Osigurajte svoje zdravlje, ekonomičnu cijenu, jednostavnu instalaciju, bezbrižnu upotrebu, ne samo da možete kupiti za sebe, već i odličan poklon za svoje roditelje i prijatelje
Specifikacija:
Naziv proizvoda: Automatski dozator paste za zube
Držač četkice za zube - Set od 5 cetkica za zube 
Materijal: plastika + silikon 
Boja: crna, plava, ružičasta, zelena, narandžasta

Veličina: 12,5 * 5,5 / 15 * 6,2
Težina: 150g
Količina: 2 kom
Paket je uključen:
1 kom * automatski dozator paste za zube
1kom * Držač četkice za zube

Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 450din BEZ OBZIRA NA KOLIČINU I TEŽINU (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) uz mogucnost __________________LIČNOG PREUZIMANJA__________________na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU.  Ukoliko zelite nesto da porucite:  
Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:  -Ime i prezime,                  -Ulica i broj,                  -Mesto i poštanski broj,              -Broj telefona za kontakt-Ili SMS, Viber i WhatsApp porukom na 0641846154________________________________________
Svaki dan novi oglasi!  Pogledajte našu kompletnu ponudu oglasa klikom na --- SVI OGLASI--- ISPOD BROJA TELEFONA na našem KP nalogu MakiShop011
ID Oglasa: #143812378
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.