slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Tuš ručica sa kuglicama

750 din

Mionica
Kao novo - nekorišćeno
411
9
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mira
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
- Održava prirodnu vlažnost kože, sprečava hlor da dodiruje vašu kožu i kosu i povećava snagu čišćenja.
-Filter tuš, sa kuglicama od aktivnog uglja, zeolitom i srebrnim nitima, prečišćava vodu od teških metala, otrova, hlora i pesticida.
-Deluje anti bakterijski, uklanja kamenac i neprijatne mirise, dajući vodi izuzetnu čistinu i mekoću.
-Laserski bušeno sito, daje izuzetno jak mlaz vode čak i sa veoma slabim pritiskom, što znatno umanjuje potrošnju vode, a poboljšava skidanje prljavštine.
-Trajanje filter tuša: – 20.000 litara vode (6 meseci kupanja za četvoročlanu porodicu, godinu dana kupanja za dvočlanu porodicu ili dve godine kupanja za jednog prosečnog čoveka).    -Nakon toga tuš i dalje možete normalno koristiti, laserski mlaz je i dalje tu, samo je njegovo svojstvo zadržavanja nečistoća umanjeno.
– Jednostavnim pokretom našrafite tuš na crevo vaše tuš baterije i tuširanje može da počne
------------------------------------------Ima više komada na stanjuStanje: novo(ne korišćeno) Originalna ambalaža-------------------------------------------Najbrži kontakt  poziv / poruka / VIBER  – 064/64-77-140ili porukom na KP----------------------------------------Slanje pouzecem u sve delove Srbije Na kucnu adresu, kurirskom sluzbom POST EKSPRES-------------------------------------------Ako zelite da porucite  porukom ostavite sledece podatkeIme artikla koji porucujeteIme i prezimeAdresuPostanski broj i mestoKontant telefon-----------------------------------------POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE.  HVALA NA POVERENJU
ID Oglasa: #135484034
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.