slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Univerzalna zidna polica Wenko Bralia Power lock

3.000 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
675
10
juče
Odgovara na 29% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Željko
Član od 15.03.2018.
Svi oglasi

Зидна полица Повер-Лоц® Бралиа направљена је од висококвалитетне пластике у мат црној боји и својим необичним дизајном даје гламурозан шарм вашем купатилу.  Необичан изглед и екстравагантне контуре не само да изгледају шик, већ уносе функционалност у свако купатило.

Декоративна полица се лако и штеди на сваком зиду и држи сав прибор за купатило при руци.  Шампон, гел за туширање и пена за купање проналазе јасно место.  То практичну зидну полицу чини корисним помагачем у купатилу.

Захваљујући практичном систему лепка Повер-Лоц® , украсни додаци за купатило и полице могу се лако причврстити на зид - без вијака, бушења или типлова - без икаквог ризика или прљавштине.

Серију причвршћивања Повер-Лоц® одликује изузетно чврсто држање свих носивих површина, нпр. Плочица, природног камена, стакла, бетона, метала, дрвета и многих пластичних маса.  Систем причвршћивања лако се држи чак и на храпавим и благо неравним површинама.  Захваљујући посебно развијеном једнокомпонентном лепку из високотехнолошких истраживања, свака кука за причвршћивање може бити трајно оптерећена затезном силом до 80 кг.

Куке за причвршћивање могу се уклонити у било које време без остатака и могу се флексибилно преместити.  Коморски систем лепка већ се доказао милионима пута у индустрији и професионалној занатској делатности.

Такође су укључени вијци и типли за зидну уградњу.

  • Практична корпа за одлагање туша и каде од висококвалитетне пластике (АБС) у мат црној боји
  • Повер-Лоц® зидна монтажа - систем коморе лепка из високотехнолошких истраживања (специјални лепак укључен), алтернативно завртњи и типли
  • Изузетно чврсто држе све стабилне површине, нпр. Плочице, природни камен, бетон, дрво, пластику
  • Трајно тешка (са затезном силом до 80 кг по елементу за причвршћивање) и може се уклонити без остатака
  • Димензије (Ш к В к Д): 30 к 7 к 12 цм
'

ВЕНКО БРАЛИА полица за купатило је функционални додатак који добро функционише у сваком купатилу.  Мали простор за одлагање у комбинацији са малим димензијама просторије отежава нам да имамо сву козметику коју желимо у сваком тренутку на дохват руке.  У овој ситуацији, полице за купатило долазе уз помоћ коју лако можемо саставити било где и уживати уз знатно повећану погодност.

Модел БРАЛИА одликује се црном бојом, захваљујући којој се додатак добро слаже са купатилом, дизајнираним у било ком стилу. Пречка чини да бочице постављене на полицу не падну.  Полица за купатило БРАЛИА компаније ВЕНКО такође је посебан систем уградње без бушења (Повер-Лоц).  Ако не желите да бушите зидове и плашите се пуцања плочице, полица БРАЛИА идеална је опција за ваше купатило.

Димензије полице су 12 к 7 к 30 центиметара, тако да на њу можете ставити сву потребну козметику и прибор.  Квалитетна пластика значи да ће вам полица служити годинама.  БРАЛИА модел се може поставити директно под туш, каду или близу судопера.

Карактеристике производа:

  • Купатилска полица БРАЛИА,
  • Додатна опрема решава проблем недостајања полица у тушу или око каде,
  • црна боја чини полицу погодном за купатило уређено у било ком стилу,
  • Пречка штити козметику од испадања,
  • Димензије полице 12 к 7 к 30 центиметара,
  • Брендирани производ ВЕНКО
ID Oglasa: #110854712
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.