slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Garnišna za kupatilski zavesu podesive dužine 103-195 cm

1.699 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
57
2
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Transformišite svoj prostor i organizujte ga efikasno uz našu inovativnu šipku za kačenje podesive dužine. Ova praktična i prilagodljiva šipka je idealno rešenje za organizaciju garderobera, kuhinje, kupatila ili bilo kog prostora gde želite maksimalnu iskorišćenost prostora.

Nema više brige oko dimenzija vašeg prostora. Naša šipka je podesiva, omogućavajući vam da je lako prilagodite tačno željenoj dužini. To čini ovu šipku savršenim rešenjem za različite prostore i namene.

S lakoćom je montirajte bez potrebe za dodatnim alatima. Praktičan dizajn omogućava brzu instalaciju, čime štedi vaše vreme i napore.

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, naša šipka je dugotrajna i otporna. Možete se osloniti na nju za sigurnu podršku vašoj odeći, kuhinjskim elementima ili drugim stvarima koje želite okačiti.

Savremen dizajn šipke prilagođava se različitim enterijerima, dodajući funkcionalnost bez kompromisa na estetici. Bez obzira da li želite klasičan ili modernistički izgled, ova šipka će se uklopiti sa stilom vašeg prostora.

Ova šipka nije ograničena samo na ormane. Možete je koristiti za kačenje zavesi na prozorima ili u kupatilu za zavesu tuš kabine. Njena svestranost čini je nezamenljivim dodatkom za vaš dom.

Organizujte svoj prostor na pametan način uz našu šipku za kačenje podesive dužine i uživajte u urednom i funkcionalnom okruženju.

 

Karakteristike:  

  • Šipka za kačenje podesive dužine
  • Bež bušenja zidova ili pločica
  • Dužina: Podesiva dužina - 103-195cm
  • Dužina i fiksiranje - okretanjem krajeva šipke
  • Boja:  bela
  • Idealno rešenje za organizaciju prostora
  • Lako se montira i postavlja bilo gde u domu
  • Idealno za odlaganje odeće ili kačenje zavesa
ID Oglasa: #163946073
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.