slika
slika
slika
slika
1 od 4

Ogledalo za kupatilo

8.399 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
337
3
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Igor Lisinac
Član od 09.08.2020.
Svi oglasi

Kupatilska ogledala daju posebnu dimenziju svakom prostoru. Pored elegancije koju nameću samom svojom pojavom, mogu da učine da male prostorije izgledaju veće nego što jesu. Enmonovo LED Ogledalo Modena 70X50 RDR07 je savršen spoj kvaliteta, dizajna i cene koji će pored svoje funkcionalnosti definitivno dati jedinstven izgled svakoj prostoriji.

LED Ogledalo Modena odlikuju savršene ivice kako bi se potpuno isključila mogućnost povreda. Vrhunski kvalitet izrade i PVC sigurosna membrana sprečavaju rasipanje staklića, čak i ako dođe do pucanja ogledala, svi žitelji kuće će biti bezbedni od krhotina. Da se posebno pazilo na bezbednost i štednju električne energije, pokazuje pažnja pri izradi pojasa za LED lampu. Pojas koji štiti LED svetlo je vodo-otporan, štedi struju, kreiran da spreči strujni udar.

U mraku pruža dovoljno osvetljenosti, svetlo je meko i ne blista, tako da nema opasnosti od zaslepljenja ili oštećenja očiju. Savršeno za šminkanje.

Specifikacije

Ogledalo RDR07 /70x50/

Upotreba: Privatni i javni objekti

Dimenzija: 70x50

elegancija i dizajn

LED osvetljenje

PVC sigurosna membrana

Vodo-otporan i štedljiv pojas za LED svetlo

podesivo svetlo

meko osvetljenje

Ogledalo nije korišćeno, sve funkcjonalno. . . kao što se vidi na slikama još je upakovano. Razlog prodaje: nije se uklapao u enterijer kupca.

ID Oglasa: #161303179
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.