slika
1 od 1

Stalak Kupatilski Sa 3 Police 90X45X35Cm Cebu

9.378 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
37
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

STALAK KUPATILSKI SA 3 POLICE 90X45X35CM CEBU

ŠIFRA: SMA 971887

STALAK KUPATILSKI SA 3 POLICE 90X45X35CM CEBU

Kupatilski stalak sa tri police iz kolekcije Cebu je moderno i praktično rešenje za Vaše kupatilo. Izrađen od visokokvalitetnog medijapana i bambusa, ovaj stalak će upotpuniti vizuelni izgled Vašeg kupatila. Sa svojim modernim dizajnom u boji svetlog drveta sa crnim okvirom, pruža estetski dodatak prostoru.


SPECIFIKACIJE

  • Tip: Kupatilski stalak

  • Materijal: Medijapan/bambus

  • Boja: Braon/crna

  • Dimenzija: 90X45X35cm

  • Masa: 2kg

  • Proizvođač: COTEXSA DOO


  • Zemlja porekla: Srbija


OPIS PROIZVODA

Kupatilski stalak Tendance sa tri police iz kolekcije Cebu je savršen dodatak za organizaciju Vašeg prostora u kupatilu. Njegova jedinstvena kombinacija materijala i dizajna ga čini atraktivnim i funkcionalnim. Poseduje tri police koje pružaju dovoljno prostora za odlaganje svih Vaših kupatilskih potrepština, od peškira do toalet papira.


Ovaj stalak je izrađen od visokokvalitetnog medijapana i bambusa, što garantuje dugotrajnost i stabilnost. Medijapan je poznat po svojoj otpornosti na vlagu i oštećenja, pa možete biti sigurni da će ovaj stalak dugo trajati. Bambus je ekološki prihvatljiv materijal koji dodaje prirodan i elegantan izgled.


Održavanje ovog stalaka je veoma jednostavno. Dovoljno je samo prebrisati ga vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje kako biste održali njegov sjaj. Ne samo da će ovaj stalak pružiti praktično rešenje za Vaše kupatilo, već će i uneti sofisticiranost i toplinu u prostor.


U mom ispitivanju ovog proizvoda, oduševila me njegova funkcionalnost i estetika. Kvalitet izrade je izuzetan, a boje se lepo uklapaju sa ostatkom kupatila. Police su dovoljno prostrane za odlaganje svih mojih kupatilskih potrepština, a stabilnost stalaka omogućava da sve bude na svom mestu.


Stalak Kupatilski sa 3 police Cebu je moderan, praktičan i estetski privlačan. Uklapa se sa svakim stilom kupatila i pruža dodatni prostor za organizaciju svih Vaših potreba. Odličan je izbor za one koji žele osveženje u svom kupatilu i žele da istaknu njegovu lepotu i funkcionalnost.


PREDNOSTI

  • Moderan dizajn koji se lako uklapa u bilo koje kupatilo.

  • Kvalitetna izrada od medijapana i bambusa za dugotrajnost.

  • Tri police pružaju dovoljno prostora za odlaganje svih kupatilskih potrepština.

  • Jednostavno održavanje i čišćenje.


Vreme je da organizujete svoje kupatilo na najbolji mogući način. Nabavite ovaj fantastičan Kupatilski stalak Cebu danas i uživajte u svom lepo uređenom i funkcionalnom prostoru!




ID Oglasa: #161611616
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.