slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Ugaona TELESKOP polica za kupatilo visina do 260 cm Novo

1.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
90
1
pre 13 dana
Odgovara na 36% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dragan
Član od 15.03.2011.
Svi oglasi

Ugaona TELESKOP polica za kupatilo visina do 260 cm sa dodatkom za peskir na vrhu.

.

Novo

 

Jaci model, moze da izdrzi do 18 kg.

 

Ugaona teleskopska multifunkcionalna polica za kupatilo


Moze da izdrzi tezinu do 18kg

Visina od 100cm do 260cm

Praktična ugaona polica sa podesivim teleskopskim stubom. Uklapa se u sva kupatila, bilo u kabini za tuširanje ili u kadi.
Na hromiranom teleskopskom stubu nalaze se 4 police za odlaganje i vesalica ciji razmak izmedju polica mozete podesavati po vasim potrebama. Ovde možete staviti bilo koji šampon, sapun ili druge proizvode za negu. Pojedinačni plastični odeljci imaju drenažne rupe, tako da ne akumuliraju vodu i ne izazivaju buđ ili jaku kontaminaciju.

Za ugradnju police nisu vam potrebni dodatni alati, lako možete prilagoditi teleskopsku šipku na željenu visinu, a zatim je pričvrstiti. Visoku stabilnost obezbeđuju gumene nožice pričvršćene na krajevima šipke. Oni imaju efekat protiv klizanja i imaju male drenažne žlebove preko kojih se višak vode može odvoditi. Ovo sprečava stvaranje budji. Čišćenje konvencionalnim deterdžentima, glatka površina i zaobljeni oblici olakšavaju čišćenje.

ID Oglasa: #154126838
Informacije

Za sve informacije pozvati 061/250-250-6

 

Saljemo post express om proizvode ili licno preuzimanje.

 

Ukoliko zelite da porucite, posaljite nam vase podatke na KP, u SMS u, Viber ili Whats App na broj telefona 061/250-250-6

 

 

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj.             
-Broj telefona za kontakt.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.