slika
slika
slika
slika
1 od 4

Vakum rucica za kupatilo,pomagalo za tus kabinu-vakum drzac

1.399 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
24
0
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan-Bizi(Sve I Svašta)00-24
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi

hvatanje se lako postavlja ili uklanja sa zidova kade ili tuša sa rezama za zaključavanje kako bi se šipka učvrstila na mestu.
UDOBAN, NEKLIZAJUĆI GRIP: Teksturirana guma sa konturom pruža udoban neklizajući hvat, savršen za povređene, starije osobe i malu decu. Donja strana ručke ima oblikovane ručke za prste za dodatnu sigurnost i sigurnost. Prostor stvoren blagim savijanjem od zida ili kade je velikodušnih 4” ostavljajući dovoljno prostora za prste da bezbedno uhvate ručku.
LAGANO ZA PODEŠAVANJE POLOŽAJA NA KADI ILI TUŠU: Podizni jezičci omogućavaju da se ručka lako premesti. Podesite visinu na zidu tuša, prebacite se na bočnu stranu kade i čak je ponesite sa sobom kada putujete na bezbedno kupanje ili tuširanje bilo gde. Ručka za hvatanje neće oštetiti površine kada se pravilno instalira i koristi.
ČVRSTO I SIGURNO: Snažan dizajn usisne čaše radi na bilo kojoj neporoznoj, ravnoj površini, uključujući pločice, staklo, akril i metal. Podržavajući do 300 funti, šipka za hvatanje pruža dodatnu stabilnost pri ulasku i izlasku iz kade ili tuša za bezbedno i udobno iskustvo.

Opis
Jednostavna besplatna instalacija

Ručka za hvatanje se lako postavlja ili uklanja sa zidova kade ili tuša sa rezama za zaključavanje kako bi ručka tuša bila na mestu.

Udoban neklizajući grip

Teksturirana guma sa konturom pruža udoban neklizajući hvat, savršen za povređene, starije osobe i malu decu. Donja strana šipke za tuširanje ima oblikovane ručke za prste za dodatnu sigurnost i sigurnost. Prostor stvoren blagim savijanjem od zida ili kade je velikodušnih 4” ostavljajući dovoljno prostora za prste da bezbedno uhvate ručku.

Lako podešavanje položaja na kadi ili tušu

Podizni jezičci omogućavaju da se rukohvat tuša lako premesti. Podesite visinu na zidu tuša, prebacite se na bočnu stranu kade i čak je ponesite sa sobom kada putujete na bezbedno kupanje ili tuširanje bilo gde. Ručka za hvatanje neće oštetiti površine kada se pravilno instalira i koristi.

Čvrst i siguran

Snažan dizajn usisne čaše radi na bilo kojoj neporoznoj, ravnoj površini, uključujući pločice, staklo, akril i metal. Podržavajući do 300 funti, šipka za hvatanje pruža dodatnu stabilnost pri ulasku i izlasku iz kade ili tuša za bezbedno i udobno iskustvo

ID Oglasa: #165043433
Informacije


  1. ➡️Pogledajte naše ostale oglase, u ponudi imamo puno interesantnih proizvoda
  2. ➡️Svi artikli su uglavnom novi osim ako u oglasu ne stoji drugačije
  3. ➡️Slanje pouzećem Post Expresom ili drugom kurirskom službom po izboru
  4. ➡️Mogucnost uplate na tekući račun pre slanja
    ☎️0628190189-viber, whatsapp
  5. Srecna kupovina!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.