slika
1 od 1

brzoupijajuca podloga za kupatilo

1.500 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
100
3
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Maria Helena Elizabeth Babic
Član od 10.08.2023.
? Brzoupijajuća podloga za kupatilo? ?Nova super cena 1500? ?? ?? ?? Kapljice vode nestaju za 5 sekundi ❗️ 
Zaboravite na bare u kupatilu-ova pametna podloga upija svu vodu!  
Ova podloga upija sve-slobodno mokrih nogu stanite na prostirku, čak i voda koja prska iz kabine ili kade dok se tuširate može slobodno padati na prostirku, jer će ona sve upiti do poslednje kapi.  
Laka za održavanje-prostirka se može oprati ručno, a može i u veš-mašini. Samo je pokvasite vodom i deterđentom, isperite i to je sve.  
✅️ Neklizajući materijal✅️ Mekana i prijatna✅️ Pogodna za svaki enterijer✅️ Dimenzije: 38×58cm✅️ Materijal: Tehnološki somot
ID Oglasa: #156845106
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.