slika
slika
slika
slika
1 od 4

Tuš- Tuš sa turbo ventilatorom

500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
194
11
danas
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Marko I Jelena 060/373-05-01
Član od 27.02.2014.
kp izlog

Najjeftinije na KP! !
Za licno preuzimanje, molim vas da se javite dan ranije zbog dogovora.
Jer radim i moram da ponesem robu.

NOV

 

 

Verovatno ste već čuli za ovaj tuš ili ga videli na društvenim mrežama, pošto je postao pravi hit u celom svetu, a konačno je stigao i kod nas. Ukoliko imate problema sa slabim pritiskom, znamo kako je, ali tome je došao kraj. Rotaciona tuš baterija sa ventilatorom za jači pritisak će se postarati da Vaš pritisak uvek bude dobar i pretvoriće tuširanje u luksuzno spa iskustvo. Ugrađen sistem za filtraciju prečišćava vodu i uklanja bakterije koje mogu izazvati crvenilo i bubuljice. Ugradite ga za manje od minut i odmah osetite razliku.   Hemikalije, buđ, gljivice i bakterije koje su u gradskoj vodi mogu izazvati neželjene efekte na Vašem licu i koži glave, tako što zapušavaju pore. Naš tuš pročišćava vodu od štetnih nečistoća i obogaćuje kvalitet vode pre nego što stigne do kože.  Da li ste znali da bakterije u vodi pospešuju bubuljice i mogu čak izazvati infekcije. Višeslojni sistem filtracije uklanja do 99.9% svih bakterija i ostalih nečistoća kako bi Vaša koža uvek bila zdrava i mekana.  Tajna leži u specijalnom ventilatoru koji ubrzava protok vode, poboljšava jačinu pritiska za čak 200% i stvara prelepu vodenu spiralu koja masira i opušta mišiće u svakom delu tela.  Prekomerna potrošnja vode prilikom tuširanja je glavni uzrok visokog računa za vodu. Ovaj tuš smanjuje potrošnju vode za 30%. Uštedite hiljade dinara godišnje i uživajte u prvom tušu koji će isplatiti samog sebe.

Dimenzije: 26cm x 8cm

 

 

*** KAKO DA PORUČITE BILO KOJI PROIZVOD?   ***

Pošaljite nam poruku na KP ili na br. telefona 0603730501 sa sledećim podatcima:  
         (Dostupni smo i na mrežama poput VIBER,      WHATS UP,  )                                   

  1. Koji predmet želite
  2. Ime i Prezime
  3. Adresa
  4. Broj telefona (Broj na koji ćete biti obavešteni o isporuci paketa)


POGLEDAJTE MOJE OSTALE OGLASE! ! ! ! !  

-SALJEM POSTEXPRESSOM
-PREUZIMANJE NA ADRESI ILI BANJICI
-AKO IDEM DO GRADA MOZE PO DOGOVORU
-MOGUCNOST UPLATE NA RACUN PRE SLANJA

ID Oglasa: #148811886
Informacije




ISKORISTITE PREDNOSTI :





 Uplate na tekući račun -  e - bankom, ( troškovi poštarine su niži , nema naknade za transfer otkupnog iznosa – otkupnine )

• Poštarinu plaćate prilikom preuzimanja

• Isporuka postexpress

Količina koju uplatite biće Vam isporučena

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.