slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

BONADE Slavina za kupatilo/lavabo

5.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
122
8
pre 13 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Bathroom Tap, Black, Wash Basin Mixer Tap, Black with Spout Height 90 mm, Brass, Badamature, Cold and Hot Fittings, Sink, High Pressure Mixer Tap, Single Lever Mixer Tap for Bathroom

 

Slavina za umivaonik crna – Kulaco slavina za kupatilo ima novi nagnuti oblik dizajna koji odgovara ergonomiji, crni moderan izgled, daje kupatilu modernu luksuznu atmosferu. Idealan za umivaonike u garažama, kamperima, stanovima, hotelima i balkonima.


Zdravo i pouzdano – telo crne mešalice za umivaonik je napravljeno od visokokvalitetnog mesinga A59, bez olova, izdržljivo i štiti vaše zdravlje. Galvanizirana crna površina, otporna na ogrebotine, bez ljuštenja i otporna na rđu. PEKS cev, zdrava i bez mirisa.


Uštedite 50% vode – ova mešalica sa jednom polugom je opremljena ABS aeratorom, koji obezbeđuje ravnomeran protok vode, bez prskanja, može uštedeti 50% vode, izbegavati gubitak vode. Podsetnik: ABS aerator možete ukloniti iz slavine radi čišćenja.


Bez kapanja - testirano 1000.000 puta, keramički ventili sa KTV sertifikatom iz ovog crnog kupatila sa slavinom za nesmetan rad bez kapanja, nepropusni. Dizajn sa jednom polugom olakšava slavini da prilagodi protok i temperaturu vode.


Jednostavna instalacija – standardni priključak od 3/8 inča može se povezati sa svim standardnim sistemima pod pritiskom za hladnu i toplu vodu. Umivaonik za slavinu za kupatilo možete ugraditi u umivaonik ili kupatilo prema uputstvu (engleski jezik nije garantovan). Nije potreban vodoinstalater.

ID Oglasa: #152857435
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.