slika
1 od 1

Jonski tus 1+1 GRATIS

999 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.141
15
juče
Odgovara na 71% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trader Shop
Član od 21.07.2014.
Svi oglasi
Jonski Tuš UZ SVAKI PORUCENI TUS POKLON DODATNI TUS OGRANICENE KOLICINE NOVA Super cena 999 dinara za dva komada Tuš sa kuglicama jona je najnoviji hit na svetskom tržištu. Voda prolazi kroz kuglice joda koje je filtriraju, tako da se tuširate najčistijom mogućom vodom, vodeći pritom računa o Vašoj koži i o Vašem zdravlju. Jak pritisak omogućava komforno tuširanje, a jedinstveni dizajn sprečava curenje i tako ostvarujete uštedu na računu za vodu Jedini pravi način za zdravo tuširanje! Obični tuševi posle duže upotrebe mogu da se usled delovanja kamenca, bakterija i prljavštine zaprljaju i time oštećuju Vašu kožu. Jonski tuš koristi kuglice jona za prečišćavanje vode i time obezbedjuje zdravo tuširanje za Vas i Vaše najmilije. 2 x jači pritisak Do 30% manji račun za vodu 100% prirodan Zdravo i komforno tuširanje Naručite Vaš jonski tuš još danas i otkrijte novu dimenziju tuširanja. Artikal porucujete tako sto ostavite u Poruci (Inbox) vase podatke, adresu, postanski broj, i kontakt telefon dostava u roku od 2-3 radna dana ili porucivanjem na telefone (Postarina 280 Dinara za celu Srbiju)
ID Oglasa: #104363878
Informacije
  • Mogućnost ličnog preuzimanja u Bloku 70 na Novom Beogradu od 10-22h, ako planirate taj dan da dodjete posle 16h potrebna je najava najkasnije isti dan do 15h da bi se roba obezbedila.
  • Pakete šaljemo uglavnom Bex kurirskom, poštarina je 400
  • Od 10- 22h se javljamo na pozive
  • Vršimo zamenu robe
  • Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.