slika
1 od 1

Digitalna slavina i protočni bojler 2 u 1

2.400 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Novo
42
1
pre 15 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
DingDongShop
Član od 20.11.2020.
Svi oglasi

Šifra proizvoda: A001671

Naziv proizvoda: Digitalna slavina i protočni bojler 2 u 1

 

Specifikacije:
Materijal: Plastika, metal
Napon: 220-240V/50 Hz
Snaga: 3.3KW
Radni pritisak: 0,4 - 6 bars/0,04 - 0,6 Mp
Visina (od sudopere do vrha): 36 cm
Dužina: 15 cm

Digitalna slavina i protočni bojler u jednom aparatu je idealna za brzo zagrevanje vode do čak 60 stepeni. Veliki i lako čitljiv ekran omogućava da uvek znate kolika je temperatura vode koja protiče. Odlikuje je jednostavna i sigurna upotreba, a moderan dizajn i belo-siva kombinacija boja se idealno uklapaju u enterijer svake kuhinje.

Digitalna PRO česma za zagrevanje vode treba samo nekoliko sekundi da se zagreje. Nakon toga, imate toplu vodu koju možete koristiti konstantno. Digitalna PRO česma za zagrevanje vode može zagrejati vodu do 60° C jednostavnim pritiskom na ručku. Crveno svetlo označava kada je grejač spreman za korišćenje tople vode. Ukoliko vam treba hladna voda, jednostavno pomerite ručku nazad.

Veliki, lako čitljiv digitalni displej je najnovija inovacija Digitalne PRO česme za zagrevanje vode. Omogućava vam da pratite temperaturu vode, tako da ćete uvek znati koliko je topla voda koju koristite i da li je temperatura optimalna. Ukoliko zagrevate vodu koristeći bojler, voda mora da stoji duži vremenski period u bojleru. Sa instant grejačem za vodu, vaša voda je uvek sveža i okrepljujuća, idealna za pripremu čaja, kafe ili supe.

Postavite grejač u vašu kuhinju kako biste brže dobili toplu i prokuvalu vodu za supe, čaj, ili kafu. Postavite grejač u vaš podrum ili garažu kako biste oprali vaše ruke koristeći toplu vodu. Postavite grejač u vašu letnju kuhinju i uživajte u toploj vodi na dohvat ruke. Digitalna PRO česma za zagrevanje vode štedi vreme, energiju i vodu bez potrebe za centralnim grejanjem. Sve što vam treba je klasični priključak na vodovod i utičnica.

 



Poručenu robu šaljemo isključivo putem kurirske službe Dexpress uz mogućnost plaćanja pouzećem.

 

Očekivani rok isporuke je 2 do 3 radna dana.

 

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte radnim danima od 8:30 do 16:30h na sledeće brojeve: 062 658 899 i 062 658 898

Posetite našu web prodavnicu na:

 

Pronađite DingDongShop na bilo kom pretraživaču.

 

PROMENTER INTERNATIONAL DOO MEŠOVITO PREDUZEĆE ZA EKSPORT – IMPORT BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)

 

Ogranak DINGONG

MB: 17151894

PIB: 100425824

 

Delatnost: 4729– Ostala trgovina na malo hrane u specijalizovanim prodavnicama 4791- Trgovina na malo putem pošte ili preko interneta.

USLOVI REKLAMACIJE: Ukoliko želite da vratite proizvod, molimo vas da ga vratite u originalnom pakovanju.

ID Oglasa: #154646652
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.