slika
1 od 1

Multifunkcionalna rucica tusa

1.550 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 14 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ljubica Mateja
Član od 03.02.2024.
Svi oglasi

Multifunkcionalna ručica tuša
?️Cena 1550 din.
-Tuš za masažu glave napravljene su od elastičnog silikona, dovoljno mekane da nežno miluju kožu glave bez povlačenja kose, takođe su dovoljno jake da obezbede odličnu spa masažu u kupatilu i puno pene za zaista dubinsko čišćenje vaše kose ili tela.  
- Raspršivač sa tri režima: režim kiše, režim masaže i režim mešanja. Pogodno za kupanje odraslih, dece i kućnih ljubimaca.  
- Ovo je ručna glava za tuširanje pod visokim pritiskom. Revolucionarna tehnologija mikro-sprinklera čini izlazne otvore za vodu pod visokim pritiskom tuša manjim i gušćim, a brzina protoka vode i pritisak vode se povećavaju. Istovremeno, ušteda vode može dostići 30%.  
-PP filter se može ugraditi u glavu tuša. Uklanja rđu, prljavštinu i druge naslage, ostavljajući vašu kožu i kosu glatkijim i mekšim.  
-Promena dugmeta za uključivanje/isključivanje: Ova funkcija pauze je veoma korisna, posebno kada perete kosu i toliko je teško držati oči otvorene da ne možete lako da dodirnete prekidač na slavini za tuš.  
-Ovaj tuš pod visokim pritiskom sa zapornim ventilom pametno rešava ovaj problem. Nema potrebe da zatvarate ventile ili ponovo podešavate temperaturu vode između.  

Specifikacija:  
* Materijal: ABS
* Boja: crno-siva
* Veličina: 27 x 8cm

ID Oglasa: #165857160
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.