slika
slika
slika
slika
1 od 4

Двоструки магични туш

900 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
330
10
pre 13 dana
Odgovara na 53% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Pozovi Shop 0637069069
Član od 06.08.2020.

- Дупли магични туш ће вас спасити од умора и умора током дана, а осећаћете се пријатно и опуштено о каквом до сада нисте могли да сањате.
- Ради са технологијом притиска воде јер ставља воду у њега и гура је под високим притиском, чак и ако имате мало воде
- Моћи ћете да контролишете притисак који желите, што значи да ће у вашем тушу бити доста воде током 24 сата.
- Pružiće vam nešto što nema ni u jednom drugom tušu, a to je da ćete moći da kombinujete šampon ili gel za tuširanje sa vodom, što znači da posle toga nema raspoloženja i zabave.
Садржи филтер за пречишћавање воде како би заштитио косу и кожу од седимената, нечистоћа, хлора и штетних материја које су присутне у води.
Опремљен је спа технологијом, јер ћете моћи да убаците етерична уља или ружину водицу у сам туш, а са тушем ће вам доћи у облику паре, што значи да ћете направити најбољу бању док сте. код куће.
– Погодан за све врсте купатила, а можете га врло лако раставити, уградити и контролисати помоћу контролног уређаја, након што додате атмосферу коју желите


Licno preuzimanje i slanje! ! Vašu robu preuzmite na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU. Telefoni za informacije i porucivanje: 063/7069069 Ukoliko želite nešto da porucite: Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima: -Ime i prezime. Mobilni telefon -Ulica i broj -Mesto i poštanski broj. Ili SMS porukom na 063/7069069 Dostupni smo i na mrežama VIBER & WHATS APP POZOVI SHOP
ID Oglasa: #126116374
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.