slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Masazni tus

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
 MULTIFUNKCIONALNI MASAŽNI TUŠ - masažna ručna glava tuša razlikuje se od obične glave tuša.   Ima 3 načina raspršivanja i funkciju masaže glave.

VRHUNSKI MATERIJAL - Ova napredna glava tuša s ručnim hromiranim izdržljivim ABS materijalima koji su prihvatljivi za okolinu, a spoljni deo je izrađen od višeslojne boje  kako bi bio otporan na koroziju i rđu.

ERGONOMSKI DIZAJN - Moderan i jednostavan dizajn donosi vam potpuno novo iskustvo tuširanja.   Ergonomski dizajn glave tuša savršeno pristaje vašoj ruci, bolje se koristi za negu dece, negu starijih osoba, negu kućnih ljubimaca, kupanje i čišćenje.

DIZAJN FILTRACIJE - Ova glava tuša s ručnim držačem sadrži 1 visokokvalitetni PP filter.   kako biste bili sigurni da je voda koju koristite čista i sigurna.   Filtrirana cev za tuširanje može efektivno smanjiti zaostale nečistoće, teške metale i hlor u vodi, što vašu kožu i kosu čini glatkijom i zdravijom.

UŠTEDA VODE I VELIKI PRITISAK - Glava tuša štedi vodu više od običnog tuša.   Ima jedinstvenu strukturu unutrasnjeg prostora i tehnologiju za povećanje pritiska koja brzo prepoznaje talog od sapuna i osušenu kosu koja ostaje nakon svakog tuširanja u nekoliko sekundi.   Snažan pritisak vode dovoljno je blag prema vašem umornom telu.
ID Oglasa: #166219387
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.