slika
slika
1 od 2

Tus kanalica ZLATNA

31.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
264
4
pre 14 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Prekin
Član od 16.11.2013.
Svi oglasi
 tus kanalica ZLATNA

Tuš kanalica  se preporučuje za ugradnju kako u domaćinstvima, tako I u javnim objektima. Zbog najnižeg dostupnog sifona na tržištu sa ABS kućištem I priključkom fi 50, klasičnog i praktičnog dizajna, odvod je moguće lako postaviti i montirati na pod sa bilo kojom visinom izliva.
Tuš kanalica I je dostupna u šest standardnih dužina kanala, za koje je obezbeđen veliki izbor modela rešetki. Telo izradjeno od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika otpornog na koroziju I agresivna hemijska sredstva.

Rešetka:  DUO GOLD ravna zlatna rešetka ili nakon oktretanja za lepljenje pločice.
Okvir:  sa postoljem za hodroizolaciju.
Slivnik:  DN50 najniži slivnik na tržištu (kapacitet do 56l / min), jednostavno i lako čišćenje, sa gornje strane su postavljne dve zaštitne rešetke koje imaju ulogu da zadržavaju dlake. Na donjem delu slivnika se nalazi dvostruka komora protiv začepljena.
Visinia konstrukcije:  62mm do prirubnice
Zaptivna manžetna:  uključena (jezgro od hermetički nepropusne plastike, spoljne stranice prekrivene slojem vlakana za koji se lako vežu lepak I tečna folija.
Nogice za montažu:  uključene (zahvaljujući podesivoj visini kanalice, moguće je lako ugraditi odliv u pod sa bilo kojom visinom izliva).
Materijal:  skandinavski nerđajući čelik otporan na kiseline AISI304 + ABS
ID Oglasa: #155707308
Informacije

POGLEDAJTE OSTALE NASE OGLASE ! ! ! ! ! ! ! ! !

 * * * * * * * * * * * * *




Za vise informacija o artiklima i cenama koji Vas interesuju stojimo Vam na raspolaganju, poziv, sms, viber, watsApp 063 379 281

 

Garancija na svaki kupljeni proizvod 


NE SNOSIMO ODGOVORNOST ZA OŠTEĆENU ILI SLOMLJENU ROBU AKO ŠALJEMO BRZOM POSTOM 

 

DOBIJATE ZA SVAKI KUPLJENI PROIZVOD FISKALNI RACUN !  

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.