slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Tus sa turbo ventilatorom

950 dinFiksno

Bosilegrad
Kao novo - nekorišćeno
16
0
pre 9 dana
Odgovara na 52% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jelena
Član od 08.05.2022.
Svi oglasi

Cena 950 dinara


Tus baterija sa  turbo ventilatorom za povecavanje pritiska

* APETHS tuš glava koristi jedinstveni dizajn sa turbo punjenjem 360° podesivu glavu za prskanje, hidro mlaz turbo ventilatora za tuširanje povećava pritisak vode. tuš glava sa ručnim usvajanjem ekološki prihvatljivog i izdržljivog ABS procesa i panela od nerđajućeg čelika, izdržljiviji, otporniji na mrlje i lak za čišćenje.

Zaustavljanje vode sa jednim tasterom+podešavanje protoka vode

Turbo glava tuša ima nezavisan dizajn prekidača za pauzu i podešava veličinu protoka vode. Potrebno je samo da pritisnete prekidač na ručki mlaznice „ stop“ da zaustavite vodu ili okrenite prekidač i možete podesiti veličinu protoka vode, za vas i vašu porodicu da dobijete opuštajući tuš nakon napornog dana
【Performanse prečišćavanja hidromasažne glave za tuš】:
 Naša glava za tuširanje je opremljena sa 3 PP pamučna filtera, koji mogu efikasno filtrirati velike čestice kao što su rđa, pesak, teški metali u vodi. Filtrirana voda je zdravija za kožu. Zbog dizajna ultra gustih rupa, turboventilator povećava brzinu protoka vode Snažni režim vodenog mlaza može vam pomoći da očistite mehuriće sapuna i preostale dlake za nekoliko sekundi. Takođe je odličan izbor za tuširanje kućnih ljubimaca.
【Super jednostavan za instalaciju】: Jednostavna instalacija, nije bilo potrebno unajmiti vodoinstalatera. , koji se može instalirati za nekoliko minuta, povezujete ga na bilo koje crevo za tuš G1/2 sa navojem.

ID Oglasa: #163682498
Informacije

✅✅✅Za informacije samo javljanje na KP porukom, molim vas bez poziva, sms, viber ili wacap, jer necu se javiti jer mnogo je ne ozbiljnih kupaca. Osobe koje nemaju nijednu pozitivnu ocenu da me ne kontaktiraju. ✅✅✅✅


✅Klik na ''SVI OGLASI'' kako bi pogledali ostale moje oglase ili pogledajte na IG super_cene5. ✅

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.