Kupi Dobro 060 606 49 00

Niš

Član od: 26.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Neprofesionalno skroz. Jedno porucio, drugo dobio. Roba izlupana i ostecena zbog neadekvatnog pakovanja. Za svoj novac koji sam bukvalno bacio ocekujem da dobijem makar izvinjenje
Poštovani, U naslovu oglasa jasno piše da je polica pocinkovana tj. galvanizovana, tako da se podrazumeva da ste želeli da poručite tu policu. Ponudili smo Vam mogućnost da izvršimo reklamaciju oštećenja kurirskoj službi, nakon čega bi izvršili zamenu police, što ste Vi odbili. Do oštećenja je došlo neadekvatnim rukovanjem od strane kurirske službe. Ukoliko naše izvinjenje rešava problem, imate od nas veliko IZVINITE, ali smo hteli da dela govore a ne reči, pa smo Vam zato i ponudili mogućnost reklamacije. U nastavku ostavljamo linkove ka našoj celokupnoj prepisci: https://prnt.sc/FRXocw0dDPpx https://prnt.sc/fY2_MC_xxi5D

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Lažne informacije o proizvodu. Klamarica neispravna

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata POGREŠNA polica, Krajnje nekuturno ponašanje prilikom reklamcije. Devojka koja me pozvala vikala na mene i bila bezobrazna! ZA IZBEGAVANJE!
Gospodine poručili ste policu 180x90x30, galvanizovanu koja je kod nas u rubrici metal-medijapan, a to ste i dobili. Mislili ste da je metalna, zato asmo Vam ponudili i povrat. Na sta ste mi rekli da se NECIGANČITE KAO JA I DA SAM ZAVRŠILA BAR OSNOVNU ŠKOLU UMELA BIH DA ČITAM!!! Tako da, prosto bez reči.

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iverica je debljine 5mm a lim koji sacinjava konstrukciju je, jadan! Vise puta su odbili da postave sliku na FB gde se i reklamiraju, sliku sa njihovom deklarisanom nosivosti. . Kompletna polica koju sam dobio, trebala bi 3t 250kg da nosi, nezamislivo!
Poštovani, sve police su sa atestom na propisanu nosivost i sve poseduju atest prouzvođača na tu težinu. Garancija na police jeste 5godina. Vama je ponuđen POVRAT novca i polica, na sta niste pristali, na osnovu toga možemo zaključiti da ipak Vaše nezadovoljstvo nije toliko kao što govorite, pišete. Osim samih žalbi koje pišete ništa niste preduzeli da zajednički otklonimo i rešimo Vaše nezadovoljstvo i problem. Iza nas stoji više 20god uspešnog rada. Nijedan kupac sa naše strane nije ostao oštećen. HVALA VAM NA SARADNJI I NE ZABORAVITE ZA SVA PITANJA I REŠENJA STOJIMO NA RASPOLAGANJU. Svako dobro Vam želimo! Metalnepolice.rs

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

STOLARIJA NAJJEFTINIJA ALI I NAJGOREG KVALITETA kupio sam prozoe VIVA PLAST marka prozora sa 5 komora ne mogu da ih zatvorim kako treba, ko mi je kriv kada hocu najjeftinije!
Poštovani, u svakom trenutku možete da nas kontaktirate u koliko postoji neki problem. U Vašem slučaju prozore treba nastelovati, a uskoro će Vas pozvati stručna osoba našeg tima koja će Vam podrobnije objasniti kako to učiniti. Pozdrav!

Automobili | Oprema > Nosači za bicikle

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da se predmet posalje u sredu da bi stigao u cetvrtak, medjutim predmet nije stigao ni u cetvrtka, na sta sam ja reagovao i zvao ih jerbpise da rade do 20h, gde se niko nije javljao na telefon koji su ostavili u oglasu. .. Poslao sam im poruku na koju su oni odgovorili tek sutradan, da je kriva kurirska sluzba a ne oni, i da ce paket stici u subotu. .. Prosla je subota i paket nije stigao, pa je dosao utorak i gle cuda tek tada je stigao paket. Ja sam paket preuzeo, ali njima ide ovakva ocrna jer ocigledno ne umeju da ispostuju vreme kupca!
Poštovani Aleksandre, nama je žao što je isporuka kasnila, ali samo imajte u vidu da su bili uskršnji i prvomajski praznici pa je kurirska sluzba imala neradne dane, a i sami ste se uverili da je pošiljka poslata u sredu, a kada ste zvali objasnjeno Vam je razlog kašnjenja i da zbog neradnih naših dana nismo mogli da reagujemo. Nama je drago što ste Vi zadovoljni nasim artiklom i samo malo tolerancije bilo bi lepo. Srdačan pozdrav

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prozori su felericni i ne mogu da se nasteluju, prvi put kad sam kupio prozore od Zorana morao sam da brusim dao sam mu pozitivnu nadaju ci se da ce sledeci biti dobri u stvari on mi poslao jos gore, tako da ne treba izbegavati ovog clana . .. svi prozori imaju falinku, a cena je pristojna. .. .
Poštovani, pvc stolarija se nikada ne brusi. Sva pvc stolarija ima šrafove za podešavanje. Takođe postoje kajle za podešavanje. U svakom slučaju uvek sam izlazio u susret kupcu tehničkom podrškom. Ovom gospodinu ne mogu nikako pomoći (savetom oko štelovanja ili slanjem majstora na lokaciju radi bilo kakve popravke) naravno besplatno, jer je oštetio prozor. Sva moja stolarija ima garanciju na izgled i funkcionalnost. Moje mišljenje je da je gospodin sam ugradio prozor bez da se raspita o načinu ugradnje. Za bilo koje pitanje stojim na raspolaganju. Pozdrav, Zoran
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.