Lazar Stevanovic

Niš

Član od: 28.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek prodaje polovne kopije za cenu originalnih. Nisam znao zbog cega mi patike skripe dok nisam istrazio po internetu. Prodao mi je Air Max 1 model koji ima skroz drugaciji djon, jezik, ulozak i znak nego na originalu
Prodajem samo ORIGINAL patike!!! U oglasima pisem kod sa etikete na jezicku patika pomocu koga moze da se na internetu proveri originalnost patika i slikam etiketu.I slikam po 15 slika od jednih patika.Potpuna LAZ I NEISTINA ovog kupca koji ne zna ni koje je patike kupio od mene,jer kupio je Dzordanke a ne Maxerice a pise mi negativnu ocenu za originalnost patika?!!! Zaista ne znam sta da kazem.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao pocepane patike on mi reko da su kao nova a patike pocepane nezman zasto je jabo
Coveku uopste NISAM POSLAO PATIKE!!! Pisao mi je neke poruke koje uopste nisam razumeo,nisam ni znao sta hoce i NISAM MU POSLAO patike zbog toga.A onda mi je stigla negativna!??? Prosudite sami.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike ne odgovaraju opisu, ne preporučujem saradnju, tek sada vidim koliko negativnih ocena ima član, moja greška što sam naručila od njega.
Obracam se POSTOVANIM KUPCIMA,radim posao sa patikama vec 12 godina i mozete videti po datumima,tacno na 150 do 200 pari uspesno prodatih patika naidje jedan kupac koji nije zadovoljan i napise negativnu ocenu.Uopste se ne javi ako je necim nezadovoljan da to resimo na obostrano zadovoljstvo.Kako je 600 kupaca dalo POZITIVNU OCENU i jos koliko njih koji ne pisu ocene?Uvek se trudim da kupac BUDE ZADOVOLJAN patikama i cenom ali naidje po neki koji to nije,nazalost.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

covek mi poslo ove patike razlicite i vidi se po etiketi i mnogo razlika na desnoj naspram leve patike i jos sam moro 2x da placam postarinu i da hvala bogu sto je pristao jer sam jedva uspeo da mu vratim a greska je njegova sto ne proverava patike pre slanja ljudima, obratite paznju od ovog clana u opste nije pouzdan
Razlicite patike??? Pa ko bi tako nesto uradio,pobogu?Darku na dusu ova negativna ocena a te reebok patike sam prodao drugom kupcu koji je bio PREZADOVOLJAN i dao mi pozitivnu ocenu za njih.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Copy\Paste Ja: Pozdrav, patike su stigle. .. pegasus su u redu. .. ali Air maks su lepljene i na levoj patici imaju zakrpu na gornjem delu pri dnu kod prstiju. .veliku koja nije zanemarljiva. .. ta info nije stajala u opisu niti se videla na slikama Prodavac: Da, ali nije toliko vidljivo i mogu da se nose, nece im nista biti. .. Ipak su to Marijana polovne patike. Ja: Sve to stoji ali ste tako trebali i da navedete pa bih onda ja procenjivala da li mi odgovaraju ili ne OPET Ja : Da li odgovara da ja vama vratim patike, s obzirom da sam ja krajnje nezadovoljna trgovinom, i ne smatram to svojim propustom. .. nije mi palo napamet da trazim dodatne slike niti da pitam da li je nesto osteceno, lepljeno, usivano videvsi vase pozitivne ocene , nisam se nadala ovakvom ishodu Prodavac Lazar Stevanovic me BLOKIRAO bez odgovora
Da,imam blizu 400 POZITIVNIH OCENA ZA PATIKE i jos toliko od onih koji nisu na kp a kupili su od mene a dobio sam negativnu od Marijane koja nema nijednu ocenu i KOJOJ UOPSTE NISAM PRODAO PATIKE O KOJIMA PISE.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Odmah da napomenem da ovaj neprijatan prodavac nije hteo da vrati novac dok mu se nije zapretilo negativnom ocenom. Negativnom ocenom mu se zapretilo i negativnu ocenu dajem iz tog razloga što je u opisu oglasa naveo kako je trenerka "MALO IZBLEDELA ALI DA NIJE NIGDE POCEPANA I SLIČNO" Kad je stigla trenerka ja nisam mogao da verujem prosto da neko od 350 pozitivnih ocena može tako da slaže. .. Trenerka je za ĐUBRE ! !! ! Donji deo trenerke do kolena je "MALO IZBLEDEO" ali gornji to je stvarno sramota trenerka ima dve ili tri fleke od varakine i na to je gospodin rekao DA MU NE TREBA TRENERKA I DA NECE DA VRATI NOVAC JER SMO MOJA MAJKA I JA ISPRLJALI TRENERKU VARAKINOM A PRITOM JE I VREDJAO INACE OSIM VARAKINE TRENERKA JE NA VIŠE MESTA CEPNUTA I POŠTO SE PRAVI LUD JA CU POSTAVITI OGLAS SA PRAVIM OPISOM TRENERKE I PITANJE JE DAL CE IKAD OTICI ZA ONOLIKO KOLIKO SAM JE JA PLATIO A TO KAZEM JER JE DOTICNI REKAO KAKO JE ZA TE PARE TRENERKA ODLICNA. .. . SRAMOTA! !! !! !! !! !! !! !! !! ! Nije stvar u pisljivih 700din i 300din postarine stvar je principa! !! ! IZBEGAVAJTE GA U SIROKOM LUKU A AKO BUDE VRDAO I NA MOJU NEGATIVNU ODGOVOROM POKUSA DA SE OPERE SNIMAK I SLIKE TRENERKE SAM ADMINISTRACIJI POSLAO CIM JE TRENERKA PODIGNUTA IZ POŠTE TAKO DA NISAM NI IMAO VREMENA DA JE KAKO ON KAZE ISPRLJAM VARIKINOM SRAMOTA ZA KUPUJEM PRODAJEM JE OVAJ PRODAVAC OČAJ! !! !! !!
Rat i mir gospodina preprodavca koji je zeleo da na mojoj robi zaradjuje.Nista od navedenog nije tacno i ne brinem zbog napisanih neistina,imam svojih hiljade kupaca koji su kupci a ne preprodavci.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike su pukle sa strane a covek ih je ofarbao belom farbom za metal, mislim strasno! I lepio ko zna sta preko toga da se ne vidi. Nemojte nikako kupovati od ovog clana robu moj vam je savet, ovo jos nisam video u zivotu.
Prodao sam dosad preko 1000 para patika i ovako nešto nisam još doživeo.Nista od navedenog nije tačno.Verovatno je konkurencija u pitanju i cilj je bila negativna jer se čovek nije javio ako je već nezadovoljan patikama da nesporazum rešimo na obostrano zadovoljstvo,već je patike zadržao a napisao ocenu.Patike su bile odlične!!!

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

patike kao nove. .. tako je pisalo. .. kada sam paket otpakovao jedna patika je bila pocepana i zašivena joj je zakrpa iznutra. .. ne treba imati poverenja
Gospodinu Zoranu se zaista izvinjavam ako je tako jer ih iznutra nisam pogledao,niti se nešto primecivalo, spolja su zaista bile kao nove!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.