slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

AQOTER SDT-02 XHP70.2 LED COB Baterijska lampa 2 baterije

30 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
139
4
pre 9 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

AQOTER SDT-02 LED Torch Extremely Bright 10000 Lumen USB Rechargeable Torches with 5000 mAh Battery, XHP70.2 Tactical White Light/Red Light, IPX4 Waterproof, Zoomable for Camping Hiking Emergencies

 

LED lampa izuzetno svetla: LED lampa visokog lumena od 10000 lumena, može lako da osvetli celu prostoriju ili da se fokusira na objekte do 500 metara u najmračnijoj noći. Opremljen najnaprednijim KSHP70.2 čipom, osvetljenost je 10 puta veća od one kod običnih sijalica sa žarnom niti, a radni vek može da dostigne 100.000 sati. LED lampa je prošla CE, ROSH i FCC sertifikaciju i ima patente EU.


▶【7 režima i zumiranje】3 KSHP režima prednjeg svetla (jako belo svetlo, slabo belo svetlo, strob) i 4 COB režima bočnog svetla (jako belo svetlo, slabo belo svetlo, crveno svetlo, crveno svetlo koje treperi). Dizajn bočnog svetla COB nudi mogućnost da oslobodite ruke. Sve što treba da uradite je da uvučete i uvučete glavu baklji da biste podesili žižnu daljinu za daljinsko posmatranje i osvetljenje velike površine. Pritisnite dugme dvaput da biste ušli u režim COB.


USB punjiva i dugotrajna baterija: dolazi sa 2 visokokvalitetne baterije. Može da radi do 12 sati pri slabom osvetljenju i 8 sati pri jakom svetlu. Ugrađeni mikro USB priključak za punjenje, koji se može puniti preko pover banke, utičnice i laptopa. Dizajn USB izlaza je zgodan za punjenje telefona u hitnim slučajevima. 4 indikatora napajanja: 25%, 50%, 75%, 100%, tako da možete na prvi pogled videti status napajanja.


Vodootporan i skoro neuništiv: vodootporan IPKS4, specijalno dizajniran za jaku kišu. Njegovo robusno aluminijumsko kućište i otpornost na udarce čine ga pogodnim za spoljašnja okruženja i oštre vremenske uslove. Taktička baklja može izdržati slučajne padove sa 1,2 metra visine i privremene poplave. Kompaktna veličina ga čini veoma prenosivim, gde god da idete, najbolja je lampa za kampovanje, planinarenje, šetnju, trčanje i hitne slučajeve.


▶ 【Odlična vrednost za novac, bezbrižno posle prodaje】 AKOTER lampa je moćna LED lampa koja vas neće izneveriti. Bićete prijatno iznenađeni osvetljenošću, kvalitetom, izdržljivošću i performansama. Nudimo: 1 k lampu, 2 k baterije, 1 k USB kabl, 1 k uputstvo za upotrebu (engleski jezik nije garantovan).

ID Oglasa: #158075561
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.