slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Baterijska lampa C60

26 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Karakteristike i detalji

Super svetla LED lampa: C60 LED lampa koristi LED T6 lampe, maksimalni izlaz je 1000 lumena, a maksimalni opseg zatamnjivanja je 250 metara. Može lako da osvetli celo prednje dvorište. Savršeno za kampovanje na otvorenom, potragu i spasavanje i noćne šetnje.

4 režima i zum lampa: visoko osvetljenje/srednje svetlo/slabo svetlo/SOS/, SOS režim vam nudi hitnu pomoć kada se izgubite napolju. Naša taktička LED lampa ima podesivi zum i fokus.

Kompatibilan sa baterijama: C60 LED taktička lampa je takođe savršena za 3 standardne AAA baterije (uključene). Omogućava zamenu baterije u bilo kom trenutku.

IPX6 vodootporna: baterijska lampa je napravljena od legure aluminijuma vojnog kvaliteta i metalnog kućišta, izdržljiva i otporna na udarce. Lampa je vodootporna IPX6, savršena za upotrebu po kiši, snegu ili vanrednim situacijama. Može se potpuno potopiti pod vodu na kratko vreme.

Šta dobijate: 1 baterijsku lampu C60, 2 vodootporna zamenska prstena, 1 držač baterije, 1 neklizajuću traku za zglob, 1 uputstvo za upotrebu.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #165842413
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.