slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Baterijska lampa Tactical Lantern s2600

26 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
33
1
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

[VISOKO OSVETLJENJE] Baklja S2600 je opremljena KSML-T6, osvetljenost LED lampe je izuzetno velika, udaljenost LED osvetljenja je oko 500 metara, a osvetljenost je 2000 lumena. Ultra široki snop lampe osvetljava celu sobu ili dvorište bez napora. Osvetljenost snopa baklje koja se može puniti je 20 puta svetlija od tradicionalnih sijalica, ima robusnu strukturu i zaslepljujuću osvetljenost.

[VISOKA TRAJNOST] Punjiva baklja ima ugrađenu punjivu bateriju. Glavna jedinica koristi napredno kolo konstantne struje za uštedu energije, tako da baklje troše manje energije, a LED lampa ima životni vek od 50.000 sati. U ultra niskom režimu mala lampa može da radi do 24 sata. Koristeći super jaku aluminijumsku leguru vojne klase, kućište je robusno i ima odličnu otpornost na udarce. Mini baklja je pogodna za svakodnevno nošenje i može da odgovori zahtevnim zadacima.

[MULTIFUNCTION] Taktička baklja je opremljena sočivom za fokusiranje na uvlačenje, možete slobodno podesiti oblast osvetljenja. Ova LED baterijska lampa ima 4 režima (High / Low / Strobe / COB režimi bočnog svetla). Svaki režim vam omogućava da isključite napajanje pritiskom i držanjem dugmeta 1 sekundu. Svetlo baklje ima COB (ugrađeni čip) sa visokim toplotnim učinkom koji je instaliran da osvetli oblast sa ujednačenom površinskom emisijom (boja dnevne svetlosti). Magnet može da poveže lampu sa većinom metalnih površina.

[OTPORNA NA UDARCE] - Legura aluminijuma visoke čvrstoće je CNC mašinski obrađena, a struktura LED baklje velike snage je neuništiva. Čak i pad od 1,5 metara neće imati negativan uticaj na jedinicu.

[KOMPLETNA DODATNA OPREMA] Proizvod uključuje 1 vojnu baterijsku lampu S2600 + 1 bateriju + 1 mikro kabl za prenos podataka + 1 uputstvo za upotrebu.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #163169934
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.