slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Baterijska LED COB lampa XHP70 + 2 26650 5000mAh baterije

4.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
276
8
pre 12 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Super Bright Rechargeable LED Flashlights, 90000 Lumens XHP70.2 Tactical Flashlight, Zoomable&IPX5 Waterproof

 

【90000 lumena više svetli】Ima snažan izlaz od 90,000 lumena, ova LED lampa je toliko svetla da vam daje jasniji pogled. Režim visokog osvetljenja može osvetliti celo fudbalsko igralište i fokusirati se na objekte udaljene do 1640 stopa. Držite prekidač 5 sekundi i možete ga isključiti.


【Pogodnije i jasnije】Ugrađeni mikro ulazni port za punjivu baterijsku lampu i možete je puniti USB kablom (mi ga obezbeđujemo). 4 plava svetla vam čine jasnijim da vidite kako struja radi. Napunite ga kada je ekran slab!


【Praktičnija lampa】 Dugme može da promeni 3 režima: visoko svetlo - slabo osvetljenje - stroboskopa. Ova ručna baterijska lampa je pogodna za kampovanje, penjanje, lov, ribolov i druge aktivnosti na otvorenom, takođe je dobar izbor za hitne situacije kod kuće, kao što je nestanak struje ili održavanje kola.


【Bolji kvalitet IPKS5 vodootporan】Izdržljiva, vodootporna, jaka otporna na udarce, visokokvalitetna aluminijumska legura štiti baterijsku lampu od rđe, ogrebotina i korozije, omogućava upotrebu u raznim ekstremnim vremenskim uslovima. Ali ne može se potopiti u vodu.


【Pouzdanije】 Obavestite nas ako proizvod ima bilo kakvih problema, rešićemo vašu konfuziju i dati vam zadovoljno rešenje u roku od 24 sata. Dobićete 1 k KSHP70.2 baterijsku lampu, 1 k USB kabl, 1 k uže za ruke, 1 k uputstvo za upotrebu.
【Jednostavnija instalacija】Instalirajte ga „ +“ licem prema unutrašnjoj lampi, „ -“ licem ka spolja.

ID Oglasa: #149707873
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.