slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Favali CREE XHP90 LED COB Baterijska lampa 5000mAh baterija

4.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
235
11
pre 9 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Favali CREE XHP90 LED Flashlight 10000 Lumens Extremely Bright USB Rechargeable Tactical Zoomable Flashlight IP4 Waterproof 5 Light Modes for Camping Hiking Emergency (26650 Battery)

 

【LED lampa od 10000 lumena i USB izlazna snaga】Favali LED lampa se može puniti sa naprednim KSHP90 LED čipom, radni vek je više od 10000 sati, a maksimalna osvetljenost je do 10000 lumena. Ugrađeni USB izlazni interfejs se može koristiti kao mobilni izvor napajanja. Može da napaja i puni elektronske uređaje kao što su mobilni telefoni ili tableti u slučaju nestanka struje ili putovanja napolju.


【Podesivi fokus i 5 režima osvetljenja】Favali LED lampa je izuzetno svetla i ima 5 režima osvetljenja (visoko, srednje, nisko, strob, SOS). Pritisnite dugme u bilo kom režimu u trajanju od 3 sekunde da biste isključili lampu. Duga i niska svetla se lako mogu gurnuti ka kraju baklje. Kratko svetlo može osvetliti put za 180 stepeni, daljina zračenja dugog snopa je 1000 metara, lako se može zaobići za različite prilike.


【Moćna 26650 baterija i USB punjiva LED lampa】Ova punjiva lampa sa 5000mAh 26650 litijumskim baterijama, četiri plava svetla baterije trepere kada se pune, kada se potpuno napune, pruža do 6-12 sati moćne svetline, bežično. Ugrađeni Micro USB priključak za punjenje vam omogućava da punite svoj uređaj preko pover banke, utičnice i laptopa. Lampe takođe mogu da pune vaš mobilni telefon ili druge uređaje u hitnim slučajevima.


IPKS4 vodootporna taktička lampa Favali vojna lampa je napravljena od čvrste i čvrste legure aluminijuma, dizajnirana za grubo rukovanje, otporna na habanje i padove. IPKS4 sertifikat izdržava sve vrste ekstremnih vremenskih uslova kao što su oluje i jak sneg (ne potapajte u vodu). Čvrsta aluminijumska glava za napad može zaštititi konveksno sočivo od oštećenja, u slučaju nužde se koristi i za samoodbranu.


【Komplet lampi sa prednostima】Šta ćete dobiti 1 k Favali lampu, 1 k 26650 moćnu bateriju, 1 k USB kabl, 1 k trakicu, 1 k uputstvo za upotrebu. Ova USB punjiva baterijska lampa je pogodna za kampovanje, planinarenje, pecanje, trčanje, nestanak struje, šetnju sa psom, hitne slučajeve, istraživačke i spasilačke operacije i opštu upotrebu, itd. Favali LED lampa vam omogućava da odmah uživate u svetlom svetu.

ID Oglasa: #158075579
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.