slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Benchmade Bailout Tanto preklopni noz sa razbijacem stakla

7.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.090
30
pre 10 dana
Petar
Član od 09.03.2014.
Svi oglasi

Bailout iz Benchmade Knives-a je izuzetno lagan i izuzetno čvrst. Ova skoro nemoguća ravnoteža čini Bailout jednom od najboljih taktičkih foldera na tržištu. AXIS-Lock u kombinaciji sa tanto oštricom od ugljeničnog čelika visoke žilavosti osigurava da nož može da izdrži svaku upotrebu i zloupotrebu koju možete da mu date. Izuzetno udoban hvat zbog anatomski oblikovanog rukohvata koji na svom donjem delu ima integrisan razbijac stakla, ergonomija seciva perfektna, Axis lock bravi secivo do perfekcije, duboka kopča za dzep potpomaze da kada se posao završi, on praktično nestaje u džepu.

Specifikacija:

Ukupna duzina noza: 205 mm

Duzina seciva: 86 mm

Debljina seciva: 2.3 mm

Tezina noza: 76 g

Pogledajte i moje ostale oglase.

Svi nozevi koje prodajem prestavljaju deo moje licne kolekcije i kao takve prodajem ih kolekcionarima i licima iznad 18 godina.

ID Oglasa: #155572471
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.