slika
slika
slika
slika
1 od 4

Lovacke termo carape sa ALU vlaknima

1.000 din

Trstenik
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
118
3
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Lovački Shop online
Član od 05.12.2020.
Svi oglasi

Tražite idealne čarape za lov zimi? Naša kolekcija ALU čarapa je tu da vam pruži ultimativnu udobnost i toplotu tokom hladnih dana u lovu!

Specifikacije:

  • Materijal: Kombinacija visokokvalitetnih aluminijumskih vlakana
  • Namena: Lovci koji se suočavaju sa niskim temperaturama
  • Veličina: Unisex i rastegljive, odgovaraju svim brojevima
  • Cena: Svega 1490 dinara

Zaboravite na smrzavanje nogu tokom lovne sezone! Naše ALU čarape su dizajnirane posebno za lovce, kako biste ostali topli i udobni čak i u najizazovnijim uslovima.

Zašto birati naše ALU čarape:

  1. ALU Tehnologija: Napravljene sa visokokvalitetnim aluminijumskim vlaknima, ove čarape pružaju izvanrednu izolaciju i zadržavaju toplotu, tako da se nećete smrzavati čak ni na niskim temperaturama.
  2. Unisex i rastegljive: Naše ALU čarape su unisex i rastegljive, što znači da odgovaraju svim brojevima stopala, bez obzira na pol.
  3. Savršeno pristaju: Dizajnirane za lovce, ove čarape savršeno pristaju vašem stopalu i obezbeđuju udobnost tokom dugih sati provedenih na terenu.
  4. Izdržljive i dugotrajne: Naše ALU čarape su izuzetno izdržljive i izrađene od kvalitetnih materijala, što znači da će vas služiti sezonama.
  5. Cena koja se isplati: Sada možete obezbediti svoje noge najboljim čarapama za lov po neverovatnoj ceni od samo 1490 dinara.

Za više informacija, posetite našu IG stranicu @lovacki. shop i istražite širok spektar lovne opreme koju nudimo. Prvenstveno nas možete kontaktirati na broj 0637780420 za sve dodatne informacije ili narudžbine.

Ne dozvolite da vam hladnoća pokvari lovnu avanturu. Nabavite svoje ALU čarape i ostanite toplo i udobno tokom cele sezone!

ID Oglasa: #160328814
Informacije

Lovački shop lovačka oprema

@lovacki. shop Ig stranica za detaljnu ponudu ili u svim oglasima. . .

 

Kontakt Kp, ili broj telefona

 

Vaš Lovački Shop!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.