slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

"TRABERT" NOVE lovačke čizme 41 Made in GERMANY SNIŽENO

99 €

Ub
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
12
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tomislav
Član od 09.05.2010.
Svi oglasi

"TRABERT" lovačke čizme 41 Made in GERMANY. Unutrašnje gazište mereno iznosi 26,5cm.

Ljudi su pešačili, penjali se na visoke planine i pokrivali velike udaljenosti noseći cipele i čizme Trabert od 17. veka. Ručno rađeni kožni proizvodi obezbeđuju najveću udobnost nošenja za vaša stopala. Sedište kompanije je oduvek bilo u Ostheim vor der Rhonu u Nemačkoj.

Fokusira se na tešku obuću, kao što su radne čizme i čizme od filca. Već 1980. godine, prva lovačka čizma napravljena u duplo prošivenom dizajnu, opremljena toplotnom izolacijom napravljenom isključivo od prirodnih materijala. Tokom razvoja, kompanija je ostala verna tradiciji dizajna sa dvostrukim šavovima. Ova vrsta dizajna čini cipele izdržljivim, otpornim na vremenske uslove i popravljivim.

U budućnosti, Trabert će nastaviti svoj zanatsko orijentisan i klasičan rad u najboljem smislu te reči, zahvaljujući konstantno visokokvalitetnoj obući proizvedenoj u Nemačkoj sa zagarantovanom održivom proizvodnjom.

            Ove duplo prošivene čizme sa pertlama su u potpunosti napravljene u Nemačkoj od vodootporne goveđe kože obložene pravom jagnjećom kožom. Ovaj posebno izdržljiv dvostruko prošiveni stil zahteva značajnu količinu ručnog rada. Anilinom štavljena goveđa koža debljine 2,4 mm pruža dobro prianjanje, gipka je i izdržljiva. Područje gležnja i kaiš na boku su meko podstavljeni. Čizme su opremljene  prozračnim kožnim uloškom i neklizajućim Vibram gumenim đonom. Visina osovine je cca. 21 cm, težina cca. 1,750 g / par.

Cena u redovnoj prodaji za ovaj model iznosi 529 eur. Izgledom nove-obuvene jednom.

MOLIM POGLEDAJTE SLIKE! Sve fotografije su originalne slike predmeta koji se prodaje /osim druge/, to što je na slikama to i kupujete.
          Ako tražite udobnost i kvalitet po veoma pristupačnoj ceni, ovo je pravi izbor za vas.
KO IH BUDE NOSIO BIĆE PREZADOVOLJAN!
Ukoliko Vas nešto interesuje možete kontaktirati putem KP poruka ili na tel. 064/816 06 97.
░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░░S░V░E░░M░O░J░E░░░O░G░L░A░S░E░

ID Oglasa: #165833524
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.