slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Armasight JANUS 15x Nocna optika night vision digital

1.000 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
71
2
pre 14 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Damiba
Član od 19.07.2016.

Ako vam je potreban digitalni noćni biokular profesionalnog kvaliteta za lov, bezbednost, posmatranje prirode ili sportova na vodi, Janus je profesionalni digitalni dvookularni noćni biokular sa optičkim uvećanjem od 15x.
Osetljiv i na blisku infracrvenu i na vidljivu svetlost, CCD snimak visokih performansi
Janusov sistem omogućava danonoćno posmatranje. Janus je efikasan bez obzira na svjetlosne uslove – danju, prirodnom osvjetljenju i noću. Ključne karakteristike uključuju: bežični daljinski upravljač, odvojivi širokougaoni podesivi osvetljivač dugog dometa i opcioni digitalni snimač sa SD karticom. Janus je opremljen sa standardnom NTSC/PAL video ulazno/izlaznom funkcijom koja omogućava povezivanje na eksterni video monitor ili za snimanje slika za terensku dokumentaciju ili obuku svrhe. Uređaj koristi isti višepinski konektor za povezivanje opcionog digitalnog video rekorder i eksterno napajanje.
Sensor resolution (Pixel)976x582
Sensor type  CCD
Image display black / white
Battery durability (h)3
Battery typeCR123 (2 pieces)

ID Oglasa: #164948651
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.