slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

BAOFENG UV-5R Toki Voki

3.499 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
30
1
pre 11 dana
Sve Za Lov
Član od 07.11.2016.
Svi oglasi
Dual Band Ham Two Way Radio: Ovaj voki-toki ima i VHF i UHF opsege, omogućavajući vam komunikaciju preko šireg raspona frekvencija.

 

• FM radio: Sa ugrađenim FM radiom, možete slušati svoje omiljene stanice dok ste u pokretu.

 

• Ručni primopredajnik: Ručni dizajn olakšava nošenje i upotrebu, savršen za aktivnosti na otvorenom poput lova.

 

• 16KM Maksimalni domet: Sa maksimalnim dometom od 16 kilometara, možete komunicirati sa drugim voki tokijima iz daljine.

 

? Višestruke metode modulacije frekvencije:

① Ručno programirajte u VFO režimu: Pritisnite "VFO/MR" da biste se prebacili u režim frekvencije, bez da ste vezani za računar, možete unositi frekvenciju pomoću tastature, odabrati CTCSS i pohraniti je.
②Programiranje putem PC-a: Možete koristiti naš softver za programiranje da programirate svoj voki-toki sa PC-om, jednostavan za rukovanje, pogodan za početnike i pruža tehničko vodstvo. Radite sa CHIRP-om!
? SOS Alarm: Kada naiđete na hitan slučaj, možete kratko pritisnuti bočno dugme -CALL, SOS funkcija će oglasiti glasnu sirenu i treperiti svjetlo kada se uključi kako bi upozorila druge na vašu lokaciju.
? FM radio &Super-Bright: FM radio vam omogućava da uživate u slobodnom vremenu slušajući FM radio, opuštajući se tokom dugog putovanja. Baofeng UV-5R radio također može pružiti svjetlo da vas i vaše najmilije spriječi mrak.
? Dual Standby: Dual Band, Dual Display, Dual Frequency, Dual Standby Pomažu vam da komunicirate slobodnijom i bez prepreka
? Savršeno za avanture na otvorenom: uz laganu i kompaktnu veličinu, vremenski solarni radio lako stane u vaš ruksak, a uključena traka za ručni zglob osigurava da se neće izgubiti, idealan kao obavezni komplet za preživljavanje za svaku avanturu na otvorenom.
ID Oglasa: #164897940
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.