slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Dvogled za noc-Night Vision

8.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
41
0
pre 11 dana
Sve Za Lov
Član od 07.11.2016.
Svi oglasi

Rezolucija 080P : Uživajte u kristalno jasnim vizualima uz rezoluciju od 1080P uređaja, koja bilježi svaki detalj u vašem okruženju.

 

• Infracrveni noćni vidovi: Tehnologija infracrvenog noćnog vida uređaja omogućava vam da jasno vidite u uslovima slabog osvetljenja, što ga čini savršenim za lov i vožnju čamcem.

 

• Digitalni zum : Sa funkcijom digitalnog zumiranja uređaja, možete zumirati svoju metu i snimati visokokvalitetne fotografije i video zapise sa udaljenosti.

 

• Dnevno-noćna upotreba: Uređaj je pogodan i za dnevnu i za noćnu upotrebu, što ga čini raznovrsnim alatom za entuzijaste na otvorenom.

 

Ovaj uređaj za noćno osmatranje može se koristiti za posmatranje objekata u mraku i slabom osvjetljenju. Udaljenost gledanja u okruženju slabog osvjetljenja bit će 3,0 metra do beskonačno, i 200 ~ 300 metara udaljenosti gledanja u mračnom okruženju. Ovaj uređaj je pogodan za putovanja na otvorenom, lov, posmatranje životinja i tako dalje. Ako ste zainteresovani za to, dođite i probajte, neće vas izneveriti.

Karakteristike:
Dnevno-noćno korištenje: Ovaj uređaj za noćno osvjetljenje može se koristiti za promatranje objekata u mraku i slabom osvjetljenju. Udaljenost gledanja u okruženju slabog osvjetljenja bit će 3,0 metra do beskonačno, i 200 ~ 300 metara udaljenosti gledanja u potpuno mračnom okruženju.
Prenosiva veličina: Mala veličina ovog alata je vrlo pogodna za svakodnevnu upotrebu i podijelite ga sa svojim prijateljima ili obitelji.
Široka primjena: Ovaj uređaj za noćno osmatranje je vrlo pogodan za vanjsko promatranje krajolika, promatranje životinja, lov na otvorenom, putovanja i tako dalje.
TFT ekran od 2,4 inča: Ekran ovog uređaja za noćno posmatranje je TFT ekran od 2,4 inča, veliki ekran omogućava jasnije sagledavanje slika.
Usvojite infracrveno svjetlo od 3W i osvjetljenje od 850nm, infracrvena svjetla od 7 nivoa su podesiva prema ambijentalnom svjetlu, što vam daje bolje iskustvo korištenja.

ID Oglasa: #164895548
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.