slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

HC 900 PRO Lovacka Kamera UZIVO LIVE

19.990 din

Trstenik
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
40
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Lovački Shop
Član od 05.12.2020.
Svi oglasi

Predstavljamo najnoviju inovaciju u oblasti lovačkih kamera - Suntek HC900PRO Live. Ovaj model predstavlja vrhunac tehnološkog napretka i dizajniran je da zadovolji sve potrebe savremenih korisnika u prirodi. Sa HC900PRO Live, uživajte u jedinstvenoj funkcionalnosti i intuitivnom korisničkom iskustvu koje pruža direktna veza sa vašim pametnim telefonom, bilo da koristite Android ili iPhone.

Ključne Karakteristike i Prednosti:

  • Napredna Povezivost: Lako se povežite sa kamerom koristeći Suntek aplikaciju. Skeniranje QR koda jednim potezom omogućava brz pristup i upravljanje.
  • SIM Kartica za Pristup Internetu: Kamera zahteva SIM karticu (podržane mreže su MTS, Yetel, A1) za korišćenje internet usluga i prenos podataka.
  • Instant Obaveštenja: Primajte trenutna obaveštenja i pregledavajte fotografije ili video zapise čim kamera detektuje pokret.
  • Praćenje u Realnom Vremenu: Mogućnost gledanja događaja uživo direktno sa kamere, uz napomenu da stabilan 4G signal i dovoljna količina podataka na SIM kartici osiguravaju neometano iskustvo.
  • Bez Dodatnih Podešavanja: Za razliku od prethodnih modela, HC900PRO Live eliminiše potrebu za komplikovanim podešavanjima za slanje putem emaila ili MMS-a.
  • Visokokvalitetna Noćna Vizija: Uz poboljšani broj IC lampi, noćni snimci su jasniji i detaljniji.
  • Domet Detekcije: Efikasna detekcija pokreta do 25 metara.

Tehničke Specifikacije:

  • Dimenzije: 150 x 100 x 60 mm + antena 170 mm

Važne Napomene:

  • S obzirom na nedostatak zvaničnog uvoznika i ovlašćenog servisa u Srbiji, kamera se isporučuje bez garancije. Međutim, svaki uređaj je rigorozno testiran pre slanja kako bi se osigurala ispravnost i zadovoljstvo kupaca.

Dodatne Opcije:

  • Pored HC900PRO modela, dostupni su i drugi modeli lovačkih kamera koji funkcionišu na klasičan način (preko MMS poruka ili e-maila), po pristupačnijim cenama.

Za više informacija, detalje o kupovini ili bilo kakva pitanja, slobodno se obratite putem kontakt forme na našem sajtu ili direktno na broj 0637780420 (WhatsApp ili Viber).

Nabavite svoju Suntek HC900PRO Live kameru danas i iskoristite najnovije tehnološke inovacije u praćenju i istraživanju prirode.

ID Oglasa: #164564563
Informacije

Lovački shop lovačka oprema

@lovacki. shop Ig stranica za detaljnu ponudu ili u svim oglasima. . .

 

Kontakt Kp, ili broj telefona

 

Vaš Lovački Shop!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.